Sök

Stylingtips för dig med löshår

löshår, hårförlänging

Att bära löshår kan ge dig en helt ny look på några minuter. Med rätt kunskap och verktyg kan du förvandla ditt löshår till en mängd olika stilar, allt från lockigt till rakt, kort till långt. I den här artikeln kommer vi att ge dig några inspirerande tips på hur du bäst stylar ditt löshår.

Varför välja löshår?

Löshår är ett fantastiskt verktyg för att förändra ditt utseende snabbt. Förutom att ge volym och längd kan löshår vara skonsamt mot ditt naturliga hår eftersom du inte behöver använda lika mycket värme eller kemikalier på det. Det finns olika typer av löshår, och Pozehair erbjuder exempelvis Clip & Go-löshår som är enkla att använda.

Att ta hand om ditt löshår

Rengöring och skötsel

Precis som ditt naturliga hår behöver löshåret skötas om. Tvätta det regelbundet med ett schampo och balsam av god kvalitet. Undvik att tvätta löshåret för ofta, eftersom det kan förlora sin naturliga glans.

Förvaring

För att behålla ditt löshårs kvalitet, bör du förvara det på ett svalt och torrt ställe, gärna i en särskild förvaringspåse eller box. Detta hjälper till att förhindra trassel och skador.

Stylingtips för löshår och hårförlängningar

Löshår och hårförlängningar har blivit en favorit för många som önskar en snabb förändring av sitt hår. Men att styla dessa tillägg kan ibland vara utmanande. Här delar vi med oss av fler tips och tricks för att få ditt löshår eller din hårförlängning att se fantastisk ut!

Skillnaden mellan löshår och hårförlängningar

För att kunna styla ditt hår på bästa sätt, är det viktigt att först förstå skillnaden mellan löshår och hårförlängningar. Medan löshår oftast är temporärt och kan sättas i och tas ur dagligen, är hårförlängningar oftast semi-permanenta och fästs vid ditt naturliga hår.

Grundläggande stylingtips

Värmestyling

Både löshår och hårförlängningar kan stylas med värmeverktyg som plattång, locktång eller varmluftsborste. Men det är viktigt att alltid använda ett värmeskydd. Starta med en lägre temperatur och öka gradvis för att undvika skador.

Produkter

Använd hårprodukter speciellt designade för löshår eller hårförlängningar. Dessa produkter tenderar att vara mindre tunga och bygger inte upp en rest på håret.

Torkning

När du tvättar ditt löshår eller hårförlängningar, låt dem lufttorka när det är möjligt. Om du behöver använda en hårtork, använd en kall inställning.

Avancerade stylingtips

Beachwaves

För att skapa en avslappnad beachlook, kan du använda en plattång. Dela upp håret i sektioner och snurra varje sektion runt plattången. Resultatet blir vackra, lösa vågor.

Halv uppsättning

För en elegant look, dra tillbaka den övre delen av ditt hår och fäst den med en dekorativ hårklämma eller ett hårband. Låt resten av håret flöda fritt eller locka det för extra volym.

Flätor

Löshår och hårförlängningar ger dig extra längd att leka med, vilket är perfekt för flätor. Prova allt från en enkel fransk fläta till mer komplicerade stilar som fiskbensfläta.

Tips för långvarig hållbarhet

Oavsett hur du väljer att styla ditt löshår eller din hårförlängning, är det viktigt att ta hand om dem för att säkerställa deras hållbarhet. Använd schampo och balsam av god kvalitet, undvik att sova med vått hår och borsta försiktigt för att undvika att bryta eller skada håret.

Vanliga frågor

Kan jag färga mitt löshår?
Ja, men det rekommenderas att du vänder dig till en professionell frisör för bästa resultat.

Hur länge håller löshår?
Med rätt skötsel kan ditt löshår hålla i flera månader till ett år.

Kan jag använda värmeverktyg på mitt löshår?
Ja, men använd alltid ett värmeskydd och undvik överhettning.