Tips om familj, hem och livet

10 galna idéer för busringningar som kommer garanterat få dig att skratta högt

busringning

Är du trött på att göra samma gamla busringningar om och om igen? Vill du ha några nya och kreativa idéer för att få dina vänner att skratta högt? Då har du kommit till rätt ställe! I den här artikeln kommer vi att dela med oss av 10 galna idéer för busringningar som är garanterade att få dig och dina vänner att skratta högt.

Att ringa upp dina vänner och spela bus är ett vanligt sätt att ha kul, men det kan vara svårt att komma på nya idéer. I den här artikeln kommer vi att dela med oss av några kreativa och roliga idéer som du kan använda nästa gång du vill spela ett bus på någon.

Falsk bokningsbekräftelse

Du kan ringa till din vän och ge dig ut för att vara en hotellreceptionist. Berätta att deras hotellbokning inte kunde genomföras och att de måste hitta ett annat hotell. Denna busringning är garanterad att få dem att tänka två gånger innan de bokar igen!

Röstförändrare

En rolig idé är att använda en röstförändrare när du ringer din vän. Du kan låtsas vara en gammal dam eller man och fråga om något konstigt eller absurd. Din vän kommer aldrig att förvänta sig att höra en sådan röst och kommer garanterat att skratta högt.

Falsk vinst

Ring din vän och meddela att de har vunnit någon form av tävling eller pris. Be dem att samla in sitt pris från en plats som inte existerar eller som ligger mycket långt borta. Denna busringning är garanterad att göra din vän besviken men också att få dem att skratta åt situationen.

Fel nummer

Ring din vän och agera som om du tror att du har ringt fel nummer. Fortsätt att prata med dem och låtsas som om du pratar med någon annan. Din vän kommer att undra vad som händer och det kan bli en rolig konversation.

Falsk förvirring

Ring din vän och agera som om du är helt förvirrad om vem de är. Fråga om du kan få prata med någon annan och se hur länge du kan hålla uppe illusionen. Denna busringning är garanterad att få din vän att undra vad som händer.

Spökröst

Använd en spökröst eller en dold mikrofon för att göra din röst läskig eller mystisk. Du kan ringa upp din vän och få dem att tro att det finns någon där som inte borde vara det. Denna busringning är perfekt för Halloween eller när du vill skrämma upp din vän.

Falsk intervju

Ring din vän och agera som om du är en journalist som gör en intervju. Ställ konstiga eller absurda frågor och se hur länge din vän kan hålla sig allvarlig. Detta kan vara en rolig och annorlunda busringning som garanterat får din vän att skratta högt.

Felaktig beställning

Ring din vän och beställ en stor mängd av något konstigt eller oväntat. Be dem att leverera det till en konstig plats eller adress. Din vän kommer garanterat att bli förvirrad och det kan leda till en rolig konversation.

Falsk anställningsintervju

Ring din vän och agera som om du är en arbetsgivare som gör en anställningsintervju. Ställ konstiga eller absurda frågor och se hur länge din vän kan hålla sig allvarlig. Detta kan vara en rolig busringning som garanterat får din vän att skratta högt.

Falsk teknisk support

Ring din vän och agera som om du är en teknisk supportpersonal från en större teknikföretag. Be dem att göra konstiga saker på sin dator eller telefon och se hur länge de kan fortsätta att samarbeta. Denna busringning är garanterad att få din vän att undra vad som händer.

Slutsats

Att spela bus på dina vänner kan vara en rolig och underhållande aktivitet. Med dessa 10 galna idéer för busringningar som vi har delat med oss av, kan du få dina vänner att skratta högt och ha en fantastisk tid. Var dock försiktig och se till att du inte går för långt eller skadar någon.

Vanliga frågor om busringningar

Vad är busringningar?

Busringningar är när du ringer upp någon för att spela ett bus på dem.

Är det olagligt att spela busringningar?

Ja, det kan vara olagligt att spela busringningar, speciellt om det går för långt eller om någon skadas.

Vilken är den bästa tiden på dagen att spela busringningar?

Det beror på personen du ringer och vad du vill uppnå. Du kan försöka under lunchtid eller eftermiddagen när personen är mer avslappnad.

Vad ska jag göra om jag råkar spela ett bus som går för långt?

Be om ursäkt och var ärlig om din intention. Försök att reparera eventuella skador som kan ha uppstått.

Kan busringningar vara farliga?

Ja, busringningar kan vara farliga om de går för långt eller om någon skadas. Var försiktig och se till att inte skada någon.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Relaterade artiklar