London med barn del 1

Få saker är så roliga som att upptäcka nya länder med dina barn. Att få vara med dem och både skapa minnen men också att lära dem nya saker och att själv få ny kunskap.

England är en helt perfekt plats för det eftersom där finns en stark historia när förknippad med vår egen. Dessutom är det lätt att ta sig runt. Kommer man dessutom bort från storstäderna så går det att hitta bra priser på både boende och mat. Våra favoriter är definitivt Bed & Breakfast.I London finns det så mycket spännande att upptäcka med dina barn så därför kommer vi fokusera på det i två olika artiklar.

En diamant som stad

Det går bara inte att bli besviken på London. Av alla de städer i världen vi upplevt så är London vår absoluta favorit.Det finns dessutom så många gratisaktiviteter att prova på, därför behöver det inte bli så dyrt. Jag vågar mig på att hävda att London är ett paradis för många barn.Många av museerna i London är nu gratis vilket förstås är helt fantastiskt för en barnfamilj. Smart drag också för att få fler att ta del av kultur och historia också. Många av museerna frågar istället efter donationer men det är inget man måste ge om man inte har råd eller känner för det.Man kan dock vara förberedd på att det är köer under populära tidpunkter och de söker oftast igenom väskor som en säkerhet.

Lite historia

The Natural History Museum är en av favoriterna för vår familj, det är så spännande för barn och här får man räkna med många timmar. Ärligt talat så kan man nog spendera en hel vecka här utan att kunna uppleva allt. Redan när man passerat de pampiga entrédörrarna så ställs man öga mot öga med en enorm val. Det uppskattades av våra barn.Den förhistoriska dinosaurieutställningen är förstås spännande för både barn och vuxna. Akta er för den stora T-Rex som vakar där inne bara.Däggdjurshallen är spektakulär, den fullstora blåvalen som är upphängd från taket skapar minnen hos många.En sak man kan tänka på är att det under skollov och helger kan vara rätt mycket besökare vilket innebär köer. Kan man så är det bra att undvika sådana dagar.

Vetenskap

På London Science Museum ligger precis intill Natural History Museum och är även det gratis. Där finns två områden för barn att upptäcka och prova på olika vetenskapsområden. Det är indelat efter ålder så ett av dem är för de minsta barnen.Det är ofta mindre besökare vid detta museum än vid naturhistoriska. Dessutom finns Victoria and Albert-museet på andra sidan vägen. Alla finns vid South Kensington tunnelbanestation.V & A som Victoria and Albert Museum of Art och design kallas blir lätt en favorit för nyfikna barn.På översta våningen finns en utställning av teater- och kändismusikers kostymer. Det finns också ett område där barnen kan klä ut sig. På den nedre våningen finns intressanta utställningar om konst och design runt om i världen och även om religiösa konststilar. Caféet i V & A är värt ett omnämnande, det är rätt spektakulärt.

Vetenskap
Minna Skriven av: