Ystad Saltsjöbad

ystad saltsjöbad
Att checka in på ett hotell med SPA är för mig den ultimata avkopplingen. Som med allt annat är det alltid lika kul att prova på nya ställen och Ystad Saltsjöbad är ett ställe jag aldrig har varit på förut så där passade jag och en kompis på att ta en SPA övernattning mitt i familjesemestern.

Ystad Saltsjöbad är verkligen ett helt otroligt SPA hotell. Ett av de bästa jag någonsin varit på faktiskt! Redan när vi kom in i vårt härliga hörnrum med stora fönster åt två håll och en helt oslagbar havsutsikt kände jag mig lycklig.

Vi bytte ganska direkt om till våra mjuka morgonrockar och trippade ner till SPA av delningen för att börja på den lugna relaxavdelningen. För mindre än ett år sedan utökade Ystad Saltsjöbad deras SPA avdelning med nästan den dubbla befintliga ytan. Det du ser på bilderna här ovan är resultatet av den. En stor, öppen och ljus sal med massor av sköna vilosängar med rogivande utsikt. Det är helt knäpptyst i rummet och många sover till och med.

Precis bredvid fanns även en vacker champangebar med lika fin utsikt. Vi beställde så klart varsit glas champagne och tog med oss in till våra sängar innan det var dags för en tupplur.Om man bokar Creek experience, som är en sparitual i regnskog och laguner, kan man även boka till ytterligare avkoppling i det här lugna, nedsläckta rummet med öppen spis efteråt.

Förutom de här underbara rummen finns även en våning med pool och jacuzzi och flera små pooler utomhus. Men det ljusa relaxrummet var vår absoluta favoritdel på Ystad Saltsjöbad, tror vi spenderade närmare tre timmar där.

 

Maten på restaurangen var både jättegod och trevligt serverad till lugn liveunderhållning av två söta sångare. Den goda frukosten fick vi inta med havsutsikt inomhus eftersom det tyvärr regnade ute men annars hade vi fortsatt dagen ute..för det finns både ett riktigt härligt poolområde utomhus och även den enormt vackra stranden som Ystad Saltsjöbad ligger belägen på. Men det får bli vid nästa besök 🙂 Det bästa är att man även kan åka hit med barnen om man vill för det finns både roliga barnpaket att boka plus att barnen faktiskt får bada i utomhus poolen. Under sommaren annordnas även roliga lekar, skattjakter och andra jippon för barnen här. Så hoppas vi ses snart igen Ystad Saltsjöbad!

Comments: 2

  1. Åh så härligt!!! Vill oxå dit!!!! Kram

    • morsanj says:

      Ja det måste du verkligen prova!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 11 =