VINN Playmobil adventskalender

playmobil-advent-calendar-christmas-on-the-farm-6624
Var det nån av er som blev lite sugen på att kamma hem en rolig Playmobil adventskalender till barnen? Jag kunde väl tänka mig det 🙂 Självklart vill jag göra mina fina läsare glada så nu har TVÅ av er chansen att vinna en varsin Playmobil adventskalender Bondgård. En riktigt rolig kalender med pedagogiska leksaker!

För att vara med och tävla;

Berätta varför du skulle vilja vinna just en Playmobil adventskalender.

Tävlingen pågår till den 9/11 och vinnarna presenteras kort där efter här på bloggen. En ping kommer på Familjetipsbloggen’s Facebooksida när vinnarna är presenterade. Det är vinnarnas eget ansvar att kontakta mig med sina adressuppgifter snarast för att få sin vinst hemskickad. ————————————————————————————————————– Vinnare: Stort grattis till signaturerna Olle och Zara. Maila mig era kontaktuppgifter till hedman_jenny_@hotmail.com inom kort. Om vinnarna inte hört av sig innan lördag dras nya vinnare som publiceras på söndag så att adventskalendrarna hinner levereras innan December börjar.

Comments: 63

 1. Jag vill vinna denna eftersom det behövs en extra morot för att få lillan att kliva upp på morgonen när det är som mörkast!

 2. Anna L says:

  Klart vi vill vinna en rolig Playmobil adventskalender till de små
  oj vad de skulle glädjas då
  Överraskning hela advent
  vore som från himlen sänt
  har sneglat i butik men
  priset gjorde att jag backade igen
  En Bondgård vore helt i sitt slag
  varmt mammahjärta och tindrande ögon varje dag

 3. Christina Frisberg says:

  JAAA! 🙂 Klart jag vill vara med i utlottningen 🙂
  Jag skulle ge den till lilla Matias 3 1/2 år han älskar playmobil och har flera stycken, så jag hoppas till tusen på lite tur 🙂 <3

 4. Malin Svensk Björck says:

  Skulle vilja ge den till min systerson ♡
  Han skulle älska den och så skulle han tänka på sin moster varje dag. Det vore kul eftersom vi pga avstånd inte kan fira jul tillsammans.
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 5. Mia Molin says:

  Önskar att vinna för att glädja min fyraåring som älskar Playmobil. Att den dessutom har bondgårdstema gjorde det oslagbart:)

 6. Angelica says:

  Denna kalender skulle passa mitt mellanbarn perfekt, han älskar djur!

 7. Kristiina says:

  Hej!

  Jag är gärna med!
  Playmobil är barndom för mig och påminner om många lekstunder med kreativitet, fantasi och på-låtsas. Med mycket skratt och glada påhitt!
  Tänk att få dela detta med mina barn i dagens tidsanda! Något som vi kan ha gemensamt som barn fast från så olika tider. Att få ge dem Playmobils magiska värld och låta dem vårda det ”arvet”. Vilken magi och glädje och att dessutom få räkna ner med den fram till julen. Tänk att få överraska sina små med detta, underbar magi med massor av lek!
  Ha en fortsatt fin höst och tack för chansen!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 8. Vad roligt! Båda barnen älskar playmobil och dessutom djur så detta vore ju en perfekt kalender för dem – dessutom kan de ju då få öppna varannan lucka och dela syskonligt på innehållet! Vi håller tummarna. 🙂

 9. Therese says:

  Åh vilken toppenvinst! Mina barn skulle älska en playmobil kalender. De börjar bli lite större nu och att få öppna en lucka varje dag med en leksak i skulle vara otroligt spännande för dem. De gillar att leka med små söta leksaker och den här bondgårdskalendern skulle passa perfekt när vi bor på landet. Jag lekte med playmobil som barn, det skulle vara roligt att låta mina barn gå i samma spår 🙂 Vi har inte bara nerräkning till julafton utan även till sonens födelsedag som är den 12e. Vi håller tummarna hårt

 10. Maria says:

  Denna vore toppen till mina två flickor. Det är så härligt att få återuppleva julens spänning genom dem. Jag vill göra det lilla extra för dem och denna vore verkligen pricken över iet. 🙂

 11. Med två barn som älskar playmobil och en jultokig mamma som tycker det är minst lika roligt som barnen med dessa kalendrar vore det en toppen vinst för oss

 12. Zara says:

  Skulle ge den till min Alice som älskar djur och att leka rollekar med sin mamma. Med en ny figur varje dag blir det mycket lek, är så himla kul att höra hur en treåring tänker när man sitter där med en pratande kossa eller katt, så vi skulle bli lika glada båda två:) Håller tummarna för massa adventslek i väntan på tomten!

 13. Linda M E says:

  jag vill väldigt gärna vinna adventskalendern till min sexåring! Jag älskar Playmobil (fick inget själv som barn ?) så jag var lite ivrig för tre år sedan när hon ÄNTLIGEN hade rätt ålder för smådelar och köpte glatt en Playmobil prinsessbröllopskalender. Tyvärr hade hon bara åldern på plats, inte omdömet… Så vi tillbringade en lång dag före dopparedan på akuten för bortplockning av bröllopstårtskniv ur lilla näsan ? Allt gick bra, men passionen för Playmobilkalendrar fick sig en törn… Nu är hon dock stora damen, skoltjej och allt så jag är övertygad om att den här vinsten skulle skänka massor av glädje i väntan på julen även om hon säkert kommer få en och annan gliring om att låta bli att komma för nära med näsan ?

 14. Annica L says:

  Dottern som säger hon vill jobba på bondgård när hon blir stor skulle älska den här.

 15. Petra says:

  Det finns inget jag önskar hellre än kreativa leksaker till mina barn. Varje dag skulle vi utöka gården och leka tillsammans, för visst får väl mammor vara med 😉

 16. Lilian N says:

  Jag skulle vilja vinna den till mitt barnbarn Elias som gillar Playmobil.

 17. Elisabeth renström says:

  Att ärva är minstingens lott i livet. En alldeles egen adventskalender med nya playmobil vore toppen – det är givet!

 18. Bobbi says:

  För en spännande december månad med nya saker varje dag

 19. MariaM says:

  En sån här julkalender hade mina grabbar på 3 och 5 år älskat att få öppna denna kalender inför julen. Kan se framför mig vilka glada miner de skulle ha om de fick en sån fin present. Skulle göra längtan efter tomten lite lättare, eller kanske ännu starkare…

  Mvh Maria

 20. Hej! Är gärna med 🙂

  Har en pixi-kalender som jag hade tänkt att barnen skulle få dela på men känner jag dem rätt så lär det bli bråk varje dag kring vem som ska öppna osv.. Så vore kul att vinna en sådan här fin så att de känner att de har varsin att öppna 🙂

  Kram Matilda

 21. Helena says:

  Den skulle självklart gå till vår 4-åring som älskar att leka med playmobil riddare och pirater. Den här kalendern skulle göra rollspelslekarna ännu mer innehållsrika!

 22. Malin J says:

  Jag skulle vilja ge denna till min lille Wille, snart 4 år, som älskar bondgårdar och djur, men som tyvärr är allergisk mot i alla fall häst, katt och hund. Han hade älskat att få ta hand om Playmobil-djuren!

 23. Gunilla . B says:

  Vill vinna en pedagogisk adventskalender till mitt barnbarn.
  Den är ju både till glädje och nytta , informativ och positiv !

 24. Har en systerdotter som har det ganska tufft just nu. Så därför vill jag vinna detta till henne så hon blir pepp på att kliva upp på morgonen och få henne att tänka positivt. 😀

 25. Emma J says:

  December är en lång väntan till julafton med förberedelser och bak. Men en stor del är adventskalendern som räknar ner så en advenstkalender som skapar lek och gemenskap varje dag fram till julafton hade varit fantastiskt rolig!

 26. Robert Nyström says:

  Detta skulle vara den perfekta Julklappen till mitt gudbarn som bara älskar LEGO! 😀

 27. Anna M says:

  Min son älskar allt som har med Playmobil att göra och självklart vill han ha en julkalender med dessa härliga figurer också <3

 28. Jag vill gärna vinna denna underbara kalender eftersom jag själv hade så himla roligt med Playmobil när jag var liten, och denna kalender kan båda mina barn – en tjej och en kille – öppna tillsammans och leka med, och dagligen umgås tillsammans precis som jag gjorde som barn med min lillebror och vårt Playmobil!

 29. Vi har ingenting från Playmobil men jag tror att sonen skulle uppskatta den här mycket. Till dottern var Bamses bokkalender självklar, men han är lite svårare. Det här bli ju i så fall något att bygga vidare på. Hoppas!

 30. Tina C says:

  Jag skulle vilja ge den till min son. Han älskar djur och skiner upp så fort han ser dem. Han kan stå och kika vid balkongdörren efter att det ska komma fåglar och hundar ute. Denna julkalender hade blivit toppen för honom.

 31. Ann-Katrine says:

  I år är det dags för sonen att få sin första adventskalender, tror att denna skulle bli perfekt för honom eftersom han bor på landet och älskar djur. Dessutom tycker mamman att det skulle vara spännande att se vad som finns bakom luckorna! 🙂

 32. Jenny says:

  Jag är hemma med mina barn och det vore ju superkul om dom fick en present varje morgon! Lite sysselsättning en stund! Vi gillar playmobil för det är hållbara leksaker, denna vinst hade passat bra eftersom att det står Balgrip, två grisar och 5 får på min stora killes önskelista här!

 33. Lilian N says:

  Jag skulle gärna vilja vinna denna fina kalender till mitt barnbarn Elias.

 34. Olle says:

  Jag har 7 barnbarn som ofta vistas hos morfar/farfar. Vore så härligt att få erbjuda dem
  lite extraspänning i december i väntan på tomten. Just bondgårdar och djur vet jag är något som uppskattas mycket. Självklart är morfar/farfar också förväntansfull och skulle deltaga med hull och hår i leken med de små! 😉

 35. Katarina says:

  Jag frågade just min 5-åriga son om varför man skulle vilja ha en sån Playmobil adventskalender, ”För man blir extra snäll då!” svarade han. Ja, men det var väl faktiskt en bra anledning. 🙂

 36. Lisa says:

  En rolig leksak som förhoppningsvis gör att jag kan hålla mig ända fram till julafton innan jag ger dottern hennes julklappar.

 37. Maria Lindqvist says:

  Jag vill vinna playmobil adventskalender till vår fina lilla flicka som om en vecka får en lillebror. Hon älskar djur, speciellt kor och ankor, så bondgården är en perfekt present.

  Ha det gott!

 38. Jag önskar att vinna den som en present till min son som har varit duktig på dagis. Men ibland vill han inte gå hem från dagis eftersom leksaker på dagis är mer än hemma. ☺️

 39. Jennie says:

  Ohhh jaa klart att jag vill vara med! Min son skulle så gärna vilja ha en sådan kalender, men eftersom jag studerar och har 3 barn säger plånboken desvärre nej…. Så nu håller jag tummarna extra hårt och hoppas på tur!

 40. Anja L says:

  Vill ge min yngste son en rolig överraskning varje dag i december tillsjul för att kunna räkna dagarna tills tomten kommer.

 41. elsa says:

  Hej!
  Jag är med och tävlar om den fina kalendern. Den skulle jag ge vår fyraårige grannpojke. När vårt barnbarn var sex år (tio år sedan nu) var vi på Malta och besökte Playmobils fabrik där. Vi fick en rundvandring och sedan blev det besök i den tillhörande butiken. Behöver jag säga att det var en extra stor packning med hem till Sverige! Sedan den dagen älskade barnbarnet dessa figurer och önskade sig alltid nya Playmobil-lådor till födelsedagen och jul. Vi vuxna förstod vilken genomarbetad leksak detta var och nu när vi fått nya grannar så vill vi gärna föra traditionen vidare. Hoppas på turen! /Elsa

 42. Ullan says:

  Playmobil har varit en favorit sedan länge. Det spelar ingen roll hur mycket nytt som kommer – med Playmobil blir det aldrig fel! Och att det är bondgårdsdjur mer gör ju bara saken ännu bättre, en klar favorit hos både kille & tjej! Japp, detta vore helt enkelt en perfekt grej!

 43. Lotta says:

  Ja tack jag vinner gärna! Har en 5-åring och en 4-åring här hemma som älskar kalendrar. Tyvärr gör min skrala kassa att pengarna inte räcker till såna här roliga där man får en grej varje dag. Varit sjukskriven i två år och då räcker tyvärr inte pengarna till allt man vill ge sina barn. Hoppas på tur!

 44. Sofie Altuntas says:

  Jag vet en liten tjej som är överförtjust i playmobil men tyvärr har inte hennes ensamstående mor råd att unna sin dotter en sådan fin present. Det skulle göra så gott i hjärtat ifall jag fick överraska med en playmobil-kalender

  Hoppas

 45. Amanda says:

  Min systerson skulle bli så glad! Han älskar adventskalendrar!

 46. sara wallenius says:

  Hade såå gärna sett dotten ögon tindra när hon dessa luckor öppnar!!
  Vore en julefröjd om nåt’!!

 47. Maria says:

  Med en playmobilkalender i vår vård
  kan vi äntligen få fira lantlig jul på en gård!
  Att det är långt till jul hörs aldrig barnen sucka
  om de var dag får öppna en spännande lucka!

 48. therese ölund says:

  Åhh en sån kalender vill min dotter så gärna vinna. Hon är en riktig djurälskare så bondgårdstemat passar henne perfekt. Hennes gudmor jobbar i en ladugård så kossor är hennes favorit , och i dotterns värld så är det mjukglass i kossans mage, självklart finns det 4 olika smaker oxå 😉

 49. monika lindh says:

  Lilla Sagas bästa gren är att leka att hon sköter alla djuren.
  Med Playmobils julkalender räcker leken länge! Ända fram till jul!

 50. Carola says:

  Jag vill gärna vinna denna, vi har tänkt oss att introducera play mobil denna jul då jag själv har glada minnen av de leksakerna sen jag var liten och grabben är nu stor nog, så då vore ju en kalender ett toppen sätt att introducera det.

 51. John Patrik Ahlström says:

  Att leka med andra plastleksaker än de som är ifrån Danmark vore kul. Exotiska Malta har flera söta gubbar men denna adventskalender slår priset. Lilla tomten verkar verkligen komma tidigt i år. 2½ åriga Folke och jag kunde leka decemberbar före och efter förskolan var dag. Hurra för för familjetipsbloggen och Playmobil.

 52. Stella says:

  Jag hade mer än gärna vunnit den till sonen!
  Han har varit världens fibaste storebror och öser lillasyster sin med kärlek.
  Nu är det dags stt han blir lite bortskämd tycker jag?

 53. Jeppe&Jullan says:

  En kalender skulle verkligen förgylla december för storebror Jesper som är 4,5 år. Eftersom vi är föräldralediga med lillasyster är Jesper på förskolan 15 timmar (tis-tor) i veckan och det kan bli lite långtråkiga dagar här hemma enligt honom själv, även om vi försöker hitta på saker och äventyr. En ny figur varje morgon vore kanon – då är han sysselsatt ett bra tag, det vet jag. Han älskar nämligen PlayMobil och det väcker sannerligen leklusten och kreativiteten hos honom.

 54. jenny moen says:

  Jag vill så gärna vinna denna för jag har extremt ansträngd ekonomi. Och min lilla förtjänar något fint efter allt vad hon gått igenom detta året med massa armprotes träning, långa resor till o från sjukhuset sen även en jobbig skilsmässa från hennes pappa som bara pratar massa skit om mej till henne.

 55. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna den här till min dotter. Har i flera år nu sedan jag fick barn hört talas om Playmobil, och hört att många lekte med de som barn men jag själv känner inte alls igen dessa och är riktigt nyfiken. Vore därför riktigt kul att få överraska dottern med detta att öppna i december månad. Jag tror nämligen att hon skulle älska att leka med dessa, då jag utav bilderna att döma tycker de ser riktigt roligt ut och ännu inte köpt någon adventskalender till jul.

  Kram Sanna

 56. Kenneth says:

  Tålig och färgglad av giftfri plast som inte går sönder,
  är bondgårdskalendern perfekt för barnen till oss bönder!
  Där träffar de kon som ger oss mjölk varje dag,
  och höns som kan räknas som eget skatteuttag.
  Fåret som bidrar med ull och hund och katt för sällskaps skull.
  Perfekt för en mysig stund innan John Blund!

 57. JImmie Nilsson says:

  Till min snart 3-åriga brorsdotter! Hon älskar Playmobil.

 58. Anna Lindholm says:

  Familjen består av både stor och liten Playmobil nörd,
  var och en blir av färgglada gubbar och söta djur totalt förförd!
  Äventyr, kreativitet och småskaligt lekande är vår melodi,
  högsta önskan är så klart denna adventskalender full av fantasi!
  Så snälla MorsanJ när dessa 24 luckor i år presenteras,
  borde de av Familjen Lindholms lycka och glädjetjut ackompanjeras.

 59. Anna says:

  Min 3-åriga son William fick en hel del playmobil i present när han fyllde år och han har sedan dess lekt massor med det. Han skulle säkert bli överlycklig över att få utöka playmobil-samlingen lite, och samtidigt känna sig lite extra speciellt, då han haft ett tufft år med både flytt och ny bebis.

 60. Lina Poppius says:

  Jag sitter här och hoppas att ha turen,
  Då denna kalender är för min dotter klippt och skuren.
  Det finns bara en hake,
  Hon kommer att få slåss om den med min make.

 61. Annika Nilsson says:

  Underbar! Den vill jag skicka till min kusins familj som bor i Vietnam. De måste ju lära barnen lite svenska traditioner, trots att de bor långt borta!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 13 =