Vinn hörlurar till barnen

Just nu sitter vi fast i en stillastående bilkö sen 1,5 timme tillbaka. Så jag är riktigt glad över att vi tog med oss ipadsen, annars hade barnen gått helt bananas vid det här laget.


För att vi vuxna ska slippa höra allt plingande och spelande ljud från paddorna har jag skaffat iFrogs Little rockerz hörlurar till barnen. Tyckte dom här var extra roliga med en söt prinsesskrona och cool lejonman på. Dessutom är dom vadderade med mjukt gossedjurstyg mot örat så dom är sköna att ha på sig. Extra plus är att dom har en maxvolym (85 decibel) så barnen inte råkar skruva upp på tok för hög volym.

Tänkte köra en fredagstävling och tävla ut ett par tiarahörlurar till er 🙂

För att vara med och tävla;

Berätta vem du skulle vilja göra glad genom att ge de här fina tiarahörlurarna till?

Tävlingen pågår till den 16/9 och vinnaren presenteras här på bloggen. En ping kommer på Familjetipsbloggen’s Facebooksida när vinnaren är presenterad. Det är vinnarens eget ansvar att kontakta mig med sina adressuppgifter inom kort för att få sin vinst hemskickad. Om vinnaren inte hör av sig inom en vecka utses en ny vinnare.

—————————————————————————————————————

Vinnare: Stort grattis till signaturen Charlotta Sjöberg. Maila mig på hedman_jenny_@hotmail.com med dina kontaktuppgifter.

Comments: 5

 1. Anja L says:

  Jag vill vinna till världens gosse 5-åring Aldo. Han skulle vråla av glädje över ett par fina lejonhörlurar.

 2. Annica L says:

  Mellan dottern som älskar prinsessor skulle jubla högt över dessa.

 3. Charlotta Sjöberg says:

  Min dotter Merida som älskar prinsessor skulle bli väldigt glad om hon fick prinsesshörlurarna. Perfekt i bilen under de långa resorna till bland annat mormor och morfar!

 4. Sanna says:

  Jag är givetvis med och tävlar, och skulle bli super glad över att få överraska min dotter Alva med dessa fina hörlurar. Det skulle passa perfekt i födelsedagspresent då hon snart fyller år, och jag vet att hon skulle ha stor glädje utav dessa då hon älskar att lyssna på musik och gärna spelar på sin Nintendo 3DS när vi är ute och far på resor.

  Kram Sanna

 5. Tessan says:

  Åh vilka fina hörlurar. De skulle vara perfekta till min dotter på 4 år, perfekt då vi bor på landet och har bland annat 1 mil till närmaste mataffär. Blir mycket bilåkande i vår familj

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 3 =