Vinn 5 st LEGO Duplo pake.

Nu var det ett bra tag sen jag hade en tävling här så nu när jag äntligen kör slår vi på stort tycker jag! Eftersom vi är lite ”LEGO-strucked” här hemma efter vårt halvdags LEGO bygge i Mall of Scandinavia, tänkte jag låta 5 av er vinna ett varsit LEGO Duplo Djungel paket (värde 549 kr). Suveränt va 😉 I Djungel paketet kan barnen leta efter skatter i ruinerna, hitta på egna djurberättelser, fotografera med kameran, flyga planet med den roterande propellern eller bara bygga och ha skoj!

För att vara med och tävla;
Berätta i en kommentar till det här inlägget, vem som skulle bli extra glad över att få ett LEGO Duplo djungel paket

Tävlingen pågår till den 29/5 och vinnarna presenteras kort där efter här på bloggen. En ping kommer på Familjetipsbloggen’s Facebooksida när vinnarna är presenterade. Det är vinnarnas egna ansvar att snarast kontakta mig med sina adressuppgifter för att få sin vinst hemskickad.
Psst.. Ända fram till den 29 maj finns det inte mindre än 400 000 LEGO klossar utplacerade på fem olika ställen (LEGO DUPLO, LEGO City, LEGO Friends, LEGO Star Wars™, LEGO Minecraft och helt nya serien LEGO Nexo Knights ) i Mall of Scandinavia som barnen kan leka med.

————————————————————————————————————– Vinnare: Stort grattis till signaturerna Helena Israelsson, Annkca L, Charlotta Sjöberg, Tina C och Malin. Maila era kontaktuppgifter till hedman_jenny_@hotmail.com inom kort. Om vinnarna inte hört av sig innan fredag 3/6 dras en ny vinnare som publiceras i nästa vecka.

Comments: 35

 1. Eva Flood says:

  Det skulle en liten kille som heter Lukas och fyller ett år i juli få.

 2. Jennie Svensson says:

  Min son Agust skulle bli så otroligt glad av att vinna detta fina duplo. Han älskar djur så otroligt mycket!

 3. Anja Lennartsson says:

  Min son Aldo som älskar Duplo och djur skulle jubla av lycka.

 4. Sofie says:

  Filippa och Isabella 3 år skulle få detta tillsammans samtidigt som vi avslöjade att vi ska åka och se på djuren på riktigt i Afrika.

 5. Kristiina says:

  Hej!

  Ett Lego djungel paket skulle vi överraska barnens
  kusin med som fyller år i sommar och sim även ska göra sitt allra första besök i en djurpark. Så passande
  och rolig överraskning detta vore!

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 6. Helena Öberg says:

  Åh! Min yngsta son har fått bli en liten ”ärvis” och skulle bli så lycklig över detta paket! Duplo är ett av de största nöjena just nu och dessutom fyller storebror år i sommar så ett paket till lillebror för att inte bli utan uppmärksamhet skulle vara så super roligt ?
  Gillar och delar inlägget!
  Stor kram och hoppas Lego dagen var grym!!

 7. Sofia says:

  Åh det skulle ju vara perfekt hos oss! Storebror Emil är just nu fascinerad av djungel och djuren som bor där. Samtidigt som lillebror Liam älskar flygplan! 🙂

 8. Jenny says:

  Lego Duplo är verkligen det bästa jag vet!
  Både storebror och lillasyster kan leka ihop. Superkul att vinna ett spännande paket med tigrar och andra djur från djungeln!

 9. Lena says:

  Min 1-åring Elliott älskar djur och lego – så detta skulle ju vara perfekt! Min 5-åring leker ofta med smålego – men har inget emot att leka med duplo, så båda killarna skulle nog bli glada!

 10. Lillkillen har blivit storebror till tvillingar och behöver sysselsättas med roliga saker då det är dags för matning och byte på de små,
  på kort tid har han blivit en underbar storebror och är värd en djungelpresent som skulle göra honom så lycklig så! ☺

 11. Tessan says:

  Min son på 2 år älskar att bygga med Duplo. Även jag tycker att det är väldigt roligt när vi bygger tillsammans.
  Det skulle vara kul att få utöka duplosamlingen här hemma. Det här kitet var fantastiskt fint
  Oj vilken lyxig tävling med 5 vinster ✊??

 12. Johanna Thunborg says:

  Om jag vinner ger jag det till mina två döttrar på 8 månader och 3, 5 år. Duplo är absolut bästa leksaken som de kan leka med tillsammans. Extra kul att det är djungeltema då äldsta dottern just nu är inne i en ”djungeldjur-period” ??? och just dessa djur saknar vi! Jag har mina barn hemma på heltid så vi har många timmar per dag att fylla med lek så denna vinst vore perfekt för oss! ?

 13. Pernilla Hertzberg says:

  Min minsta son ÄLSKAR lego duplo när storebror leker med små legobitar

 14. Elin Nilsson says:

  Mina barn skulle gärna leka med detta lego! ?

 15. Frida says:

  Till min lillebror som precis gått på pappaledighet för första gången med sin 8 månaders son. Han älskar att leka och jag se framför mig hur mycket kul de skulle ha med duplo djungeln precis som han och jag lekte med vårt duplo som barn.

 16. MariaM says:

  Min bästa vän fick just tvillingar. Helt underbart! Tyvärr har de varit sjuka med mycket oro som följd. Storebror på snart tre år har hamnat i skymundan en hel del och skulle verkligen behöva lite extra uppmuntran. Ett paket lego att bygga med, medan mamma ammar tvillingar, vore en fin gåva till honom!

 17. Jessica Olofsson says:

  Åh det skulle vara kul att få överaska sonen med, vi älskar att bygga med lego och Duplo, det perfekta för lek, kreativitet och lärande.

 18. Linda marie says:

  Har alltid varit lekmoster till mina älskade syskonbarn <3
  Dessvärre har de mesta av leksakerna jag haft hemma gått sönder på ett eller annat sätt.
  Så hållbart lego duplo skulle va rena drömmen att få ha hemma så alla 5 syskonbarnen har något att leka med när dom kommer på besök.

 19. Christina Frisberg says:

  Min älskade lilla Matias som bor i Spanien , vi kommer att träffas när mormor/jag åker ner på semester i Juni då är det roligt att ha med sig presenter till honom och lego /duplo gillar han skarpt 🙂 <3

 20. Helena Israelsson says:

  Mina tjejer skulle bli så glada att få vinna lego som dom älskar att leka med 🙂

 21. Det skulle jag vilja överraska min lilla guddotter Ella med !
  Att bygga med Lego / duplo är ju så himla kul
  och jag är säker på att hon skulle ÄLSKA att leka med de fina djungeldjuren 🙂

 22. Tina C says:

  Min son som inte fått gå till förskolan på 4,5 vecka pga lunginflammation, öroninflammation och förkylningsastma. Något en 1,5 åring aldrig borde få gå igenom. Han skulle bli så glad för lego, det han leker mest med på förskolan!

 23. Charlotta Sjöberg says:

  Min dotter på två år som älskar bygg- och konstruktionslek. Hon skulle älska att få vinna duplo!

 24. Men åh, så roligt!

  Min Svea på 2 år hade älskat att vinna. Hon är inne i en riktig Duplo-fas och kan sitta i evigheter på sitt rum och bygga med Duplo-glassarna hon fick i tvåårspresent! Hade varit så roligt att få komplettera det med fler bitar…

  Ha en fin helg!!

  Med vänlig hälsning,
  Johanna Håkansson

  http://www.instagram.com/rosabubbla.se

 25. Sofie says:

  Som uppladdning till Kolmården (som vi redan pratar om varje dag, fast att vi ska dit först i juli) skulle detta vara en perfekt present till min tjej som snart har terminsavslutning på förskolan och ska vara hemma med mig och lillasyster hela sommaren.

 26. Annica L says:

  De yngsta skulle få det här fina djursetet tillsammans att leka med. Lego är det som sammanför dem och de leker bäst tillsammans med.

 27. Teddy E says:

  Det skulle nog jag bli, jag byggde ofta med duplo som liten 🙂 Samtidigt skulle nog mina barn, 2 och 3 år, bli glad över att få lite nytt duplo

 28. Vår älskade lillan fyller 2 nästa månad och hon äääääääääääääääälllskar att leka och bygga med Lego. Vi hoppas och önskar att kunna vinna och ge henne den fantastiska Lego som födelsedagspresent.

 29. Johanna says:

  Min brorson Theo skulle verkligen tycka,
  att få leka med Duplo-setet är ren lycka.
  Han sitt stora flygplan styr,
  ut på roliga äventyr.
  Apa, tiger och massa spännande djur,
  låtsas att han befinner sig i dess rätt natur.

 30. Birgitta says:

  Mina barnbarn Malte och Lina skulle bli väldigt glada om det fanns duplo hemma hos mormor

 31. Sandra Johansson says:

  Åh detta hade mina syskonbarn blivit så glada för! De älskar att pyssla och leka med lego, dock har familjen det inte så bra ställt så detta skulle jag med glädje lämna över till dom som en liten sommar present 🙂

 32. Malin says:

  Walter som fyller 4 idag skulle älska att vinna Duplo Lego!

 33. Tina C says:

  Åh så kul, har mailat dig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =