Varning alla morsor!

Passa er för den nya energidrycken Femme Natural Boost som är skapad för oss tjejer! Den är visserligen god och supersnygg i sin rosa coola burk, men den kan läcka.. Jag la en oöppnad burk i min handväska och ställer den på en stol i hallen.. morgonen efter upptäcker jag att hela väskan är DYNGSUR och plånbok, skinnhandskar och hela väskan luktar äcklig guarana!! Not fun!
Och jag har ju inte direkt spelat fotboll med väskan och inte haft nån vass grej i den (inte ens ett par nycklar!) och den jäkla burken bara tömmer ut hela sitt innehåll i min inte alltför billiga väska! Inte ok! Så ett litet tips från mig till er.. om ni ska köpa den – lägg den i en matpåse istället, och inte i matpåsen där alla annan mat är (om du inte vill att den ska bli helt blöt och kladdig) utan i en EGEN påse!

Comments: 1

  1. Lisa says:

    Tack för fin läsning!
    ÅÅÅÅÅ! Jag älskar Femme Nature Boost! Tråkigt med väskan! Jag har alltid en Femme i väskan…men aldrig haft din otur att den ska läcka! Däremot så läckte en Coca light en gång i väskan. Inte kul!
    / Lisen

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 3 =