Välbehövlig relax i mammalivet

(null)
Min absolut bästa avkoppling är att gå på SPA. Jag måste faktiskt säga att det är det perfekta sättet för en stressad småbarnsmorsa i vardagspusslet som behöver lite egentid. Och igår eftermiddags fick jag min födelsedagspresent av min fina vän Lina. Vi tjuvstartade nämligen fredagsmyset med en avkopplande och mysig stund på Sparadiset Västermalm 🙂 Kan varmt rekommendera det här unika SPA:t!

(null)

(null)

(null)
(null)
Anledningen till att det är så speciellt är för att man kan hyra egna relaxrum som är inspirerade efter olika paradisställen som tex Maldiverna och i rummen finns det egen jacuzzi, egen dusch och relaxsoffa. Det är inte alls dyrt (350 kr/pers) och när man kommer dit är rummet uppdukat med ett fräscht fruktfat och juice. Jag har både varit här med sambon en gång och med mammagruppen en annan, så det funkar för alla typer av sällskap!

(null)
Jag fick också en välbehövlig ansiktsbehandling med penslig med de nya Elisabeth Arden Pro produkterns som har 25% mjölksyra i sig. Kände redan imorse att jag kunde skala bort massa död, glåmig hy! Ja, en underbar start på helgen som alla borde unna sig lite då och då!

(null)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − sexton =