Ursöta handgjorda tofflor

cv9b29bq2wxfwrverujjSåg du när jag tipsade om de gosiga men coola hajmorgonrockarna för ett tag sen? Jag hittade också ett par supersöta tofflor som även dom är handgjorda och unika. Fanns i lite olika djur som kanin, lejon, elefant m.m. Visst är dom söta? Det bästa med dom är att dom säljs av en människorättsorganisation och bidrar därmed till ett välgörande ändamål! Glöm inte att spana in tofflorna och alla andra fina, handgjorda produkter hos IM Fairtrade.

Comments: 2

  1. Så fina! Synd att min Melker inte alls gillar att ha skor på sig. Tipsar gott om fina kläder på min blogg men aldrig skor, Melker blir vansinnig om han inte ska ha sina ”vanliga” skor på sig. När vi köper nya skor tar det en vecka innan han vant sig vid dem nya. 🙂

    • Roligt att det är så pass olika, min Ella vill mer än gärna ha uteskorna på sig inne 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 3 =