Tosselilla sommarland

  Familjelivets kontraster. Idag lämnade vi föräldrar barnen hos farmor och farfar och checkade in på vackra och mysiga Hooks Herrgård för lite egentid tillsammans. Mer om det får ni veta senare för nu tänkte jag tipsa er om ett roligt sommarland i Skåne! 

     
  Tosselilla Sommarland ska vara Skånes största sommarland och det förstår jag verkligen för det är hur stort som helst. Hela sommarlandet har både lekparker, vattenrutschkanor och pooler, karuseller, minigolf och djur som ligger utspridda i olika delar över en superstor area mitt inne i Skånelandet. 

  Om man inte orkar gå runt hela kan man åka med det lilla tåget eller hyra en skrinda att dra barnen i..  

  

  

När man köper inträde för ca 280 kr (220 kr med Ica kort) ingår allt, dvs bad i vattenlandet och fria åk i karusellerna och så klart hur mycket lek som helst med allt annat. Vi var där en halvmulen dag med typ 17-18 grader så det var jättelite folk på sommarlandet vilket var hur skönt som helst eftersom det inte var några köer alls till karusellerna.       

  

  

 Det fanns också en liten dinosauriedel på sommarlandet och eftersom Elias är ett stort dinosauriefan gick vi så klart dit och spanade in dom i ena änden av parken.

    

 På vägen till dinosaurierna gjorde vi ett litet stopp och matade djuren, vilket barnen tycke var så kul så dom inte ville gå vidare 🙂  

  

Det fanns också en uppbygd skogshinderbana som kallades Tarzan stigen som barnen tyckte var jätterolig att försöka balansera och klättra sig fram på. Vi var där i 4 timmar och då gjorde vi inget av baddelen för det var så kallt, så om vi hade velat hade vi lätt kunnat slå ihjäl lika lång tid till här! 

   

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 5 =