tips på vagnar till trebarnsföräldrar!

När bebisarna är små så kan dom ju alltid ligga i en bred tvillinghårdlift, fast på tvären, men när dom blir större behövs en mer rymlig vagn! Tvilling/Syskonvagnar har jag ju redan tipsat om i två inlägg men jag lovade ju er trebarnsföräldrar att skriva ett inlägg om tresitsvagnar också, så här kommer lite olika tips på vagnar till er med trillingar eller tre barn i olika åldrar;

ABC Adventure Buggy

Den här vagnen ät egentligen en tvillingvagns som man sätter dit en extra sits på! Och den så mycket som 25 kg per sits!

Trio Lift

Den här vagnen kan man ha både som enkelvagn, dubbelvagn och trillingvagn. Man kan dessutom variera lite hur man vill med bakåt- eller framåtvändna liggdelar och sittdelar!

Urban Jungle Triple

I den här vagnen kan man ha tre liggande barn i hårdliftar eller två liggande och en sittande, två sittande och en liggande eller så klart tre sittande – ja allt funkar!

Inglesina Domino Trio

Den här vagnen är till för barn som är i nära ålder eftersom det är sitta som gäller!

Comments: 5

 1. lillal says:

  sugen på trillingar ?! 😉 Läste en artikel i Föräldrar & Barn om trillingar 😉 Beundrar föräldrarna 😉 kram

 2. Johanna says:

  Haha, vad lustigt Jenny att du skriver om vagnar för oss med trillingar just nu! En grå ABC Adventure står sedan några dagar i vår hall!! Sjukt bra vagn. Samma som gjort Phil o Ted samt Mountain Buggy vagnarna! Tjejerna sover som prinsessor i den! Kram o trevlig första advent!

  • Vad kul att ni har hittat en vagn ni är nöjda med 🙂 Kan tänka mig att sötnosarna sover sött i den! Men ni har ju ett fjärde barn också.. har ni ståplatta till honom eller? Stor kram

 3. hedvig says:

  Hej. Trio Liften, vad e det för märke på den, svårt att hitta den om man bara googlar Trio Lift

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × ett =