Tips på underhållning för 3 och 5 åring till flygresan

Att resa och flyga med barn är nåt vi aldrig har dragit oss för även om jag alltid har förberett mig till tusen med olika typer av grejer till barnens underhållningsväska 🙂 Alla åldrar kräver ju olika packning och nu tänkte jag dela med mig av vad vi hade med oss för underhållning till vår 5 och 3 åring på den här sex timmars långa flygresan. Psst..om du har barn i andra åldrar, spana in mina tidigare tips här och här och här.

 Ja först och främst den givna ipaden. Funkar i flera timmar hos Elias i alla fall, Ella lockar den en stund lite då och då. Ett tips är att ladda upp några nya spel/filmer innan också så det är nåt nytt.

 Ett par nya målarböcker kan barnen hålla på med när batterierna på ipaden tagit slut..

 Likaså klistermärkesböcker.

 Och självklart får favoritleksakerna också följa med! Utöver det hade jag med lite snacks, typ tuggummi, russin, frukt och klubba som man kan ta fram i nödläge. Sen köpte vi en rolig leksak på taxfreen som låg och väntade på stolen när vi gick på planet som jag ska tipsa om sen också! Trevlig flygtur 🙂 Kram Jenny

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 11 =