tips på smarta iphone vantar!

Min blogghjärna funkar inte på det sättet att jag bara kan sätta mig vid datorn och skriva. Texterna kommer till mig lite då å då, här å där å varstans! 
Jag skriver dom flesta av inläggen samtidigt som jag promenerar till och från jobbet, med risk för att krocka med en och annan lyktstolpe 🙂 Att gå in i människor eller bli halvt påkörd av en bil är inga faror jämfört med mina fingrar som nästan kan knäckas av av kyla när jag kommer in i värmen! Fy satan vad kallt det blir utan vantar!! Och varför i hela friden går det bara att trycka på iphonen med fingrarna, nästippen och munnen??!! Det är inte lätt att blogga med nästippen kan jag lova..tro mig, jag har testat 🙂
Som tur var är det många smarta IT nördar som passade på att flyta med på den stora iphone vågen och skapa iphone handsken! Med iphone handsken kan du alltså ha på dig vanten och slippa förfrysa fingrarna när du svarar på sms, skriver mail, spelar, chattar eller bloggar på din iphone!

Här kommer någrat förslag på olika iphone handksar:

Skinnhandskar för iphone
Supersnygga iphone handskar i skinn hittar du hoss Bubbleroom!

The North Face iphone handskar

”Dots gloves” iphone vantar
Mysigt stickade iphone vantar hittar du hos itapgloves

”Totes isotoner” iphone vantar
Klicka hem dom här iphone handskarna hoss Coolstuff!

”Dots” knappar till vanliga vantar

”Digits” knappar till vanliga vantar

Smarta pins som man sätter på fingertopparna på vantarna hittar du hos Quirky

3M Thinsulate iphone vantar

Mjuka fleece handskar till iphonen som har en liten öppning för fingerstpetsarna hittar du hos Profilkläder

Echo design skinnhandskar till iphone


Dom här skinnhandskarna till iphone finns både i rött och svart hos Monroeworld

Comments: 2

 1. Stina says:

  Hej!

  Bra inlägg med tips! 🙂
  Jag köpte ett par från http://www.nordo.no som jag är väldigt nöjd med, som jag bara ville föreslå:) De finns 3 olika varianter.
  Får maila för beställning.

  Mvh Stina

 2. Camilla says:

  Hej hitta denna hemsida http://www.touchgloves.se med flera olika sorters Iphone vantar i olika färger! riktigt prisvärda 59 kr

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 13 =