Tips på saker att stoppa i adventskalendern!

Ja tiden går ju snabbare än vad man tror och vilken sekund som helst är det dags att hoppa i flipflopsen och traska ner på playan igen 😉 Men först och främst nalkas det ju ändå jul. Förra året hade vi en LEGO julkalender till Elias så han fick öppna ett litet mini lego paket varje dag men i år tänkte jag köra en egen kalender med olika saker i varje lucka. Men först tänkte jag tipsa er andra som också har tänkt att göra en sån kalender, om vad man kan lägga i den;

* tatueringar *
* klistermärken *
* studsboll *
* rolig barn lypsyl *
* kinderägg *
* såpbubblor *
* rolig tandborste *
* hårspännen *
* lego *
* roliga plåster *
* ballong *
* kritor *
* memory *
* rolig reflex *
* gubbar *
* armband *
* pixibok *
* roliga kalsonger/trosor/strumpor *

20131108-204922.jpg
Elias förbereder julen 2012

Comments: 3

  1. Tack för bra tips! Jag tänkte också jag skulle fixa en kalender till Pennan och har samlat en massa kul grejer i en påse här ett tag. Men sen fick jag lite panik och tänkte att jösses hon kommer bli så ”bortskämd” av att öppna presenter varje dag så jag la det på is, och kanske kör nästa år istället eller nåt. Så nu blir det små roliga saker att ge henne då och då när det passar, eller som små kul julklappar (några av dem).

    • Nä jag vet! Vill inte heller få en bortskämd snorunge så vi försöker se till så han inte får mycket presenter när han fyller år eller på julafton utan då istället sprider ut det lite när det behövs. Men i adventskalendern behöver det ju inte vara presenter av det slaget varje dag utan tex en russinask, ett par kallingar, en aktivitet osv.

  2. Bra tips!! Tyvärr har jag inte engagerat mig i att göra en egen paketkalender till mina barn… Men jag kör ett annat koncept istället 🙂 välkommen att följa!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 3 =