tips på flera syskonvagnar!

Jag lovade ju att tipsa om fler syskonvagnar som finns att välja mellan på marknaden och här kommer dom;

iCandy peach blossom

  iCandy Peach Blossom är en vagn på höjden som finns både i syskonvagn och tvillingvagn. Tvillingvagnen kan man använda till två små bebisar samtidigt och syskonvagnen är mer anpassad till ett mindre barn och ett äldre, alternativt två äldre. Kan också användas som enkelvagn! Har svängbara framhjul. Vikt 16 kg.

Emmaljunga Twin city cross

Det här är en rejäl tvillingvagn på bredden med en bredd på 77 centimeter. Mjukliftar kan man köpa till så man kan använda den till små bebisar! Vikt 12,4 kilo.

Phil & Teds Sports Dubbel

 Det här är en trehjulig syskonvagn på höjden som både kan ha två sittandes barn, två liggandes barn och en av varje! Har svängbart framhjul. Vikt 11 kg.

Teutonia Team Cosmo

Det här är en syskonvagn på bredden med en totalbredd på 79 cm och extra stort innerutrymme till barnen. Kan användas med två liggdelar, två sittdelar eller en av varje! Vikt 17,9 kg.

DuoWalker

En syskonvagn på bredden med en bredd på 76 cm. Kan användas med två sittdelar eller 1 liggdel och 1 sittdel. Man kan tvärr inte vända sitsarna. Har svängbara framhjul. Vikt 17 kg.

Akta Graco Stadium Duo Pegasus

 I den här syskonvagnen sitter man på längden! Passar för mindre barn bak och större barn fram. Kan även användas med babyskydd. Har svängbara framhjul. Vikt 12,7 kg.

För er som har trillingar eller flera barn som alla behöver snålskjuts i en vagn, kommer ett inlägg om tresitsvagnar i veckan!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − fjorton =