Tips på fin 1,2 & 3 års present!

När det vankas födelsedag för Elias tycker jag att det bästa är att dels inte ge så mycket presenter och dels sprida ut de presenter han får. Jag tycker det blir för mycket annars och det är svårt för en liten treåring att ta till sig varje present om man bara ska slita upp en hög med tio paket samtidigt. Då köper jag hellre grejer till honom när han behöver nåt. Så på Elias 3 års dag fick han bara en mer symbolisk present av oss på sängen på morgonen och en till present på kvällen.

20130602-231054.jpg
Presenten på kvällen var ett fint Designletters set med tallrik, skål och mugg i design av Arne Jacobsen som jag hade hittat på Familyroom. Det här setet är gjort i hårdplast så det passar även mindre barn. En perfekt dopgåva också för den delen! Jag köpte det till Elias eftersom han har blivit så intresserad av bokstäver och jag tänkte att det vore ett bra sätt att smyga in bokstäver i vardagslivet 🙂 Och lite stolt blev han allt när han fick en mugg med sin egen bokstav 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =