tips på barnvänlig restaurang med god mat

Nu ska jag berätta för er om den goda middagen vi åt igår kväll. Ni som hängde med på bloggen eller instagram (morsanj) vet att vi är incheckade på Scandic hotell i Upplands Väsby. Hit tycker jag verkligen det är värt att åka på bara en middag, om man inte har möjlighet att checka in på hotellet för en week-end! Dels så var maten suveränt god, servitriserna supergulliga, priserna var verkligen rekorderliga och viktigast av allt – det var barnvänligt!
Ni kan ju börja med att spana in designen på loungen/restaurangen – supersnygg tycker jag! Coolt ljus med lamporna också.
Medans vi väntade in maten fick Elias ett kit med kritor och målarbok av den snälla servitrisen som var helt perfekt underhållning till en 2 åring med spring i benen och hunger i magen!
Elias fick välja mat från barnmenyn och valde bort köttbullar och hamburgare och gick istället all in på en pizza 🙂
Vuxenmaten var till väldigt stor belåtenhet men Elias tyckte mammas mat som kom in på en ”stekpanna” var väldigt konstigt 🙂 Elias hann som vanligt äta klart innan jag ens hade kommit halvvägs och då var det perfekt att lekhörnan och loungen låg precis bredvid restaurangen så han kunde gå dit och leka medans vi åt klart i lugnan ro.
Och desserten ska vi inte prata om, jag dööör så god den var! Chokladsviss av ljus chokladmousse med mascarponekräm och annat gott gojs. Mmmmmm!!
Till barnmenyn ingick så klart efterrätt också, och det var inte vilken efterrätt som helst. Det var en hel shotsbricka med efterrätter och alla var bara till Elias! Tror ni ungen blev lycklig eller vad 😉
Nu är det dags för familjen att ta en sen hotellfrukost. Hoppas den är lika bra som middagen igår!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − ett =