The Steam SPA hotell

Några gånger per år åker vi, en tjejtrio, på spa weekend. Alla har två barn var och tycker inte att det finns nåt mer avkopplande än att åka iväg på spa och ladda om. Den här gången åkte vi till Västerås och nyöppnade The Steam.

Själva hotellet var precis lika snyggt och stylish som rummet. Rummet hade dessutom värsta utsikten direkt över Mälaren!


Spat hade både en ljus del med sjukt sköna relaxsängar och utomhuspool..

Och en mörk del med samma set up – relaxsängar och inomhuspool. Lite väl mörk tyckte jag för det gick inte ens att se vart man satte fötterna.


Spat var generellt väldigt bra men omklädningsrummet på tok för litet och mörkt och bara med två duschar. Ansiktsbehandlingen var suverän!


The Steam var på det stora hela ett suveränt hotell. Mycket på grund av att det var så snyggt och fräscht överallt. Men också för att maten var bra, läget underbart med utsikten och så det superfräscha spat. Men det var också en del saker jag inte tyckte var så bra, som tex att det fanns för få bord i restaurangen så det var väntetid till frukosten, poolerna en grader för kalla och att hissarna var för få så mycket tid gick åt att vänta på hissar. 

För er som vill ta med kidsen är det perfekt att kombinera med vattenlandet Kokpunkten som ligger i samma hus!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio − sju =