Test nummer 2 av vårens ytterkläder

Nu är det dags för andra testningen av barnens vårytterkläder från Reima som jag i förra veckan gjorde första ”klättertestet” med. Den här gången har vi grävt i sandlådan för att testa hur plaggen fungerar med sand.


Elias hade på sig sin Reimatec skaljacka Pickle,  softshell byxorna Kuori och den coola kepsmössan Wafer. Jackan har verkligen perfekt material för att leka i sanden med för sanden bara rinner av. Byxorna likaså. Det blir knappt ens något damm att tala om på byxorna. Outstanding!
Ella hade på sig sin vårjacka Anise, överdragsbyxor Suoja och mössan Frappe. Ella’s jacka har tagit åt sig lite sandsmutsfläckar av blötsand men generellt är den väldigt bra eftersom den som Elias jacka har sånt material där sanden bara rinner av.

Överdragsbyxorna står emot vätan av blötsand och blir normalsmutsiga men dom behöver inte tvättas i maskin efter en vanlig sandlådelek (bild på överdragsbyxorna hittar ni i mitt ”första-intrycket-inlägg”). Ella tyckte ju att det var lite småjobbigt att klättra med hennes överdragsbyxor eftersom dom har hängslen och då inte är lika rörliga, men att leka, kräla och gräva i sandlådan var inga som helst problem.

Håll utkik så ni inte missar det roliga, sista vattenpölstestet ?

I samarbete med Reima

Comments: 1

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 12 =