Test av ekologisk ögonkräm

Jag har alltid varit extra noggrann med vad jag har använt för schampo, duschkräm och andra dagliga hudvårdsprodukter till barnen. Barnvänliga, milda, ekologiska produkter är det allra bästa till barns känsliga och tunna hud. Både jag och barnen har använt en hel del av Maria Åkerbergs produkter som just är ekologiska och rena.

Nu senast har jag provat Maria Åkerberg‘s Face Mask More och Eye cream More i några månader och kan verkligen rekommendera båda! Den här ögonkrämen med både utslätatande och uppstramande effekt är verkligen perfekt för trötta småbarnsföräldrarögon för om man använder den här varje natt under nån månad som jag har gjort så ser man verkligen att den ger effekt!

Här är en bild på hur mina påsar/rynkor under ögonen såg ut för 4 månader sen innan jag började använda ögonkrämen..

Och här en nytagen. Visst ser man skillnad?!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 + femton =