Tävlingstajm!

  För ett tag sedan gjorde jag ett litet torrschampotest här på bloggen där jag betygsatte olika torrschampon jag testat. Min vardagsfavorit är utan tvekan Batiste torrschampo som verkligen är en räddare i nöden. Inget är mer värdefullt än att i morgonstressen slippa ägna 10 minuter på att tvätta håret, 5 minuter på att reda ut det och 15 min på att torka det. Torrschampo säger jag bara! Nu har Batiste släppt några nyheter som jag tävlar ut till TVÅ av er.

För att vara med och tävla;

Berätta varför du behöver vinna det här suveräna torrschampokitet från Batiste?

Tävlingen pågår till den 11/10 och vinnarna presenteras kort där efter här på bloggen. En ping kommer på Familjetipsbloggen’s Facebooksida när vinnarna är presenterade. Det är vinnarnas egrt ansvar att kontakta mig med sina adressuppgifter snarast för att få sin vinst hemskickad.————————————————————————————————————– Vinnare: Stort grattis till signaturerna Jenny Olsson och Helena Öberg. Maila mig era kontaktuppgifter till hedman_jenny_@hotmail.com inom kort.

Comments: 5

 1. Therese says:

  vilken toppenvinst
  Jag skulle vilja vinna så jag kan fräscha till håret ibland utan att duscha. Skulle vara jätteroligt att få testa 🙂

 2. Malin Svensk Björck says:

  Torr schampo är verkligen en räddare i nöden för mig också!
  Är handikappad och kroniskt sjuk och behöver hjälp med hårtvätten.
  För att inte tala om att det ibland inte går att böja sig över badkaret.
  Då är det underbart att ha ett bra torr schampo att fräscha upp håret med. Eftersom jag har tendens till fett hår så behövs ett bra torr schampo. Har inte testat Batiste men skulle gärna göra det 🙂
  Ha en fin söndag!
  Mvh
  Malin

 3. Jenny Olsson says:

  Torrschampo är verkligen min räddare i nöden också! Med en 1,5 åring som klättrar överallt och drar med storebror på hyss har jag lagt ner det där med morgondusch! Jag läste ditt inlägg om Torrschampon men har inte hittat batiste i butikerna här. Men eftersom jag är storkonsument av Torrschampo så provar jag gärna!

 4. charlotta hellström says:

  Jag skulle gärna vilja vinna torrshampoo för att rädda mig själv genom stressen de där dagarna när man i panik kommer på mitt i middags stöket att h***vete det är föräldramöte ikväll. Och givetvis är det den där dagen då man ej hann tvätta håret på morgonen, har sprungit runt som en tok och seer allt annat än fräsch ut. Mer torrshampoo åt folket =)
  mvh Charlotta

 5. Helena Öberg says:

  Jag håller med Dig att torrschampo är en livsräddare !!
  Jag har alltid varit väldigt stolt över mitt hår men efter amning med son nummer 2 så har det blivit tunnare och min frisör rekommenderade mig olja el torrschampo och att inte tvätta mitt hår så mycket!
  Jag känner att peppar peppar jag håller på att göra comeback och torrschampo har hjälpt mig en bit på vägen!!
  Att Batiste kommit med nya sorter hade jag ingen aning om så jag hoppas ju rejält på denna vinst ????❤️? Gillar och delar på FB!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 13 =