Sy egna snygga kuddar till barnrummet

Jag har spanat runt lite efter snygga, stilrena men även roliga kuddar till Elias säng ett tag nu men tyckte det var svårt att hitta några som inte kostade skjortan.  
Till slut hittade jag en supercool dinosauriekudde som Elias bara äääälskar, på H&M Home för dryga hundralappen och en färgglad snigelkudde på Åhléns för samma peng! Verkligen prisvärda tycker jag!
Sen sprang jag även på dom här stilrena djurkuddarna från Klippan också.
 Men för er som är duktiga på att sy såg jag i senaste numret av Vi Föräldrar att man kunde sy egna kuddar med coola tryck från barnens egna teckningar på! Jag tyckte faktiskt inte att det lät så värst svårt men man måste ha tillgång till en scanner för att scanna in teckningen för att sen skriva ut det på ett speciellt transferpapper som man sen använder till själva  trycket. Så köp senaste numret av Vi Föräldrar så får du veta exakt hur du gör!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 9 =