Strandboende i Danmark som har allt för barnfamiljen!

DSC00997DSC01002Nu när vi var i Danmark bodde vi i Nordjylland och det är verkligen det vackraste stället jag har sett i Danmark. Ljusa, breda, finkorniga stränder som räcker så långt ögat kan nå. Och med direktflyg från Arlanda tar det bara 1 timme och en kvart hit! Vi bodde direkt på stranden på Skallerup Seaside Resort som är ett feriecenter bestående av nästan 300 boenden. Ett feriecenter är ett suveränt koncept som finns i Danmark och det är som en stugby där det finns allt en barnfamilj kan tänkas behöva. På det här stället fanns det bland annat vattenland, lekland, bowling, bondgård, badmintonplaner, lekparker, bilbana och aktivitetscenter där barnen bland annat kunde få tillverka eget godis och läppglans. Både smidigt för oss vuxna och roligt för barnen 🙂 Det gör ju inget om man får en regnvecka när man är här heller!
DSC01003DSC00976Det finns olika typer av boenden på Skallerup. Man kan bo i både stuga, hus eller lägenhet i olika storlekar. Vi bodde i ett stort underbart hus med utsikt över havet och terrass runt halva huset och gräsmatta som barnen kan springa på runt om. Huset var både utrustat med pallar i badrummen och barnmatstol för de mindre barnen. Det  är dessutom billigare att hyra ett boende här än att checka in på hotell så det här är verkligen det bästa alternativet på alla möjliga sätt!
DSC01121DSC01123Åh jo, tror ni inte att dom har ett SPA för oss vuxna också? Och inte vilket SPA som helst utan Romulus SPA som är ett riktigt fint och lyxigt ett fast till ett så lågt pris som 150 Danske kroner för de som bor på Skallerup. Vad kan inte vara härligare än att relaxa till en sån här utsikt? Jag hann tyvärr aldrig prova på det när vi var där så det är ännu en anledning till att jag bara måste dit igen 😉
DSC01247pageI matväg kan man antingen välja mellan att äta på restaurangen, beställa en pizza från pizzerian eller handla egen middag i mataffären som också ligger här. Vi provade både på buffén och á la carten på restaurangen som båda var bra. Eftersom jag inte visste i förväg att det faktiskt fanns en mataffär hade jag tagit med mig lite god mörk Anthon Berg choklad till mig och några påsar av det nya glutenfria Goody good stuff godiset utan färgtillsatser till Elias.
DSC01255Och dom har verkligen tänkt på barnen på Skallerup. Precis i anslutning till restaurangen ligger en lekhörna dit barnen kan springa när de har ätit färdigt och inte orkar vänta in mamma och pappa. Jag har så otroligt många bilder jag vill visa er på alla barnaktiviteter så det får ni se mer om i ett annat inlägg 🙂
DSC01297Skallerup’s vackra bondgård med både hästar, grisar, får och getter.

Comments: 4

  1. åh så mysigt 🙂 Kul å ses igår, kramar

    • Ja dit måste ni åka! Tack för igår! Kramar

  2. Ååååååååå saknar!!! Saknar er med!!! Kramen

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + tolv =