SPA-lugn ett stenkast från city

I söndags ordnade jag och pappan barnvakt för att få lite egentid tillsammans utan barnen. Det behövs faktiskt lite återhämtning, avkoppling och tid tillsammans när man har barn också. Ett perfekt ställe för det är Skepparholmen SPA som bara ligger ett stenkast från Stockholms city i Nacka. Så att åka iväg en söndag till måndag för att efter utcheckningen åka direkt till jobbet funkar jättebra!

Bara att checka in på rummet och ha den här underbara utsikten gör ju att man blir lugn och kopplar av.

Och för att inte tala om SPA:t och relaxavdelningen. Fräscht och snyggt med bästa toppläget. Inomhusdelen bjöd på stor, härlig pool med inbygd vilosoffa, sea front gym och två olika bastur med underbar havsutsikt. 

Medans utomhusdelen hade en härlig och varminfinity pool där vi nog blev fast i två timmar, stirrandes över den underbart lugnande utsikten. Inträde till SPA och gym ingick också i vårt SPA paket likaså yoga- & avslappningssessioner om man ville gå på det.

Det ingick även en god tvårätters middag i hotellets restaurang. Rödbetor och chevrekräm som är en av mina favoriter till förrätt, mums!

Ja maten på hotellet kan man verkligen inte klaga på för både frukosten och brunchen var minst lika goda! Så lyxigt att få sitta i lugn och ro och äta sin goda frukost utan en massa spring och spill som det normalt sett är hemma med kidsen. Ja, den här vistelsen gjorde att vi som du ser fick ett väldigt bra slut på veckan och en riktigt härlig start på den här veckan 🙂

Comments: 2

  1. Lina says:

    Åh så mysigt!!!

    Längtar tillbaka 🙂

    Kram

    • Ja det var verkligen helt underbart där! Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + sju =