Sommarvykort med bild på barnen

Elias har verkligen fått upp ögonen för att skriva och räkna. Han tycker själv det är kul och frågar vad det står på skyltar eller hittar på ”svåra” tal för mig att räkna ut. Härom dagen kom han hem från dagis och hade skrivit ett brev till farmor och farfar, så gulligt! Så nu inför sommaren tänkte jag att han skulle få skicka lite sommarhälsningar till våra släktingar som vi inte träffar så ofta eftersom dom inte bor i Stockholm. Det blir både ett bra tillfälle att träna skriva på och en glad överraskning för släktingarna.

Men istället för att köpa tråkiga, färdigtryckta naturvykort tänkte jag att det vore lite roligare att skicka vykort med bilder på barnen. Jag googlade runt lite och på Önskefoto såg jag att man dessutom kunde designa vykorten själv om man ville, så dom tänkte jag klicka hem till sommarens hälsningar till släktingarna! Som bloggare tar man ju dessutom en hel del bilder på barnen också så det finns ju att välja mellan 😉


Kan tänka mig hur uppskattat det måste vara att dels få ett egetskrivet kort och en fin, nytagen bild på barnbarnen att sätta upp på kylskåpet. Det är inte alls dyrt heller, ungefär 5 spänn per kort, vilket blir den billigaste gåvan ever!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 15 =