Smygpremiär på Parken Zoo

I söndags var jag och Ella inbjuden av Loppi till en smygpremiär på roliga djur-&nöjesparken Parken Zoo tillsammans med några vänner. Om två dagar slår dom upp portarna för säsongen och jag längtar redan tills vi ska åka dit igen i sommar!


Årets nyhet, Lemurernas värld var en annorlunda och häftig upplevelse eftersom man fick gå bland lemurerna utan stängsel eller glas i mellan. Men att dom har tagit bort de coola dinosaurierna för att göra plats för detta blev tyvärr en besvikelse för Elias :/


Att glida runt i en spännande djurpark sittandes i en barnvagn passar latfisan Ella alldeles utmärkt 🙂 Vi spanade runt efter djur som geparder, zebror, dvärgflodhästar, sumatratigrar och jaguarer.Vi fick också vara med och se på en dragkamp med en Amurleopard. Det är nämligen på det viset dom får mat – för att efterlikna det vilda så bra som möjligt.


Sen var det dags för nöjesparken och alla karusellerna!
Ja det blev ju en hel del karusellåk även för Ella som inte ens hunnit fylla 4 år. En självklar favorit blev ”lilla fritt fall” som jag själv tyckte var extremt magpirrande. En riktigt härlig dag med massa skoj fick vi!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =