smarta strumpbyxor med halkskydd för både knä & fot!

Det danska barnklädesmärket Melton har massor av olika strumpor och strumpbyxor i alla möjliga färger och mönster som alla barn gillar! Och en nyhet är dom här söta och smarta strumpbyxorna som både har halkskydd under fossingen men också halkskydd på knäna! Helt suveränt skulle jag vilja säga 🙂 Dom finns både i en lite mera tjejig stark rosa färg men även en ljusblå färg som både tjejer och killar faktiskt kan ha!
 

Comments: 3

  1. Sara says:

    Hej,
    Så fina, vill köpa till min dotter. Har letat runt på nätet men kan ej hitta någon återförsäljare som säljer denna modell. Kan du tipsa mig?
    Tackar Sara

    • Vet tyvärr inte var man köper dom längre men på http://www.smartkid.se finns massor av Melton produkter så dom kanske har!? Annars kan du höra med deras svenska agent, Good Stuff Agency vart dom säljs! Lycka till!!

  2. Just dom där är svåra att hitta numera, har försökt att köpa in dem. Men det finns ett annat märke med samma funktion: http://www.babyjoy.se/272-krypstrumpbyxor Halkskyddet är ganska coolt på dem, men finns dock bara i enfärgat.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × ett =