Skoltavelfärg på möbler

Pysslig vette fasiken om jag egentligen kan kalla mig själv men när man inte hittar det man vill ha så får man ju göra det själv. Jag letade som en galning efter ett skrivbord till barnens lekrum men hittade inget som var precis så som jag ville ha det så jag började kolla runt på Blocket och hittade ett perfekt fast i helt fel färg. Men själva färgen gjorde inget för jag hade ändå tänkt att måla på ett lager skoltavelfärg på toppen så barnen kunde få rita hejvilt på sitt skrivbord. Så här blev det;
Före
Efter
  

 Skoltavelfärg är verkligen den perfekta färgen till barnrum! Man kan göra vad som helst till ”svarta tavlan” fast i vilken färg man vill och så kan barnen sedan rita på det med griffeltavelkritor som man lätt torkar bort med en disktrasa efteråt. Hur kul tror ni inte barnen tycker det är!

På skrivbordets topp använde jag Beckers vita skoltavelfärg och på stolens sits Beckers turkosa skoltavelfärg Bora Bora B765. Resterande delar målade jag med en vanlig lackad vitfärg för skoltavelfärgsytorna blir matta och sträva. Jag målade även barnens pennställ i kartong med den lila skoltavelfärgen B706 Tistel.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 10 =