Sångstund med Sanna & Babblarna

Ni som följer bloggen eller morsanj på Instagram vet att vi har varit på Babblarna kalas idag. Det var skaparna till Babblarna, Hatten Förlag, som ordnade sångstund med Sanna, ballonger och fika.
Sanna är tjejen som är med i filmerna HoppHatten och SångHatten så själva sångstunden gick ut på att Sanna sjöng sånger samtidigt som hon gjorde teckenspråk och rörelser som visades på en stor film bakom på väggen. Barnen kunde på så sätt sjunga med och se på tv:n hur man gjorde rörelserna till sångerna. Det var både sånger Elias har hört och inte hört förut. Men Klappa händerna när du är riktigt glad som är en av Elias favoriter, var en given sång på programmet eftersom det är en av Sannas filmsånger 🙂 Sen släcktes det ner och tändes färgglada lampor och kördes discodans!
Favoriten som Elias väntade på dök så klart också upp – Babblarna sången! Han blev dock besviken över att Babblarna inte var där och kunde inte förstå varför dom inte var på sitt eget kalas och han ville inte heller tro på att dom bara finns på låtsas.. 
Efter sångstunden kunde man köpa (på tok för billigt) fika, popcorn och korv med bröd och Elias valde utan att tveka popcorn för att få lite lördagsmys 🙂
Om man var shoppingsugen kunde man göra lite Babblarna kap också
Till barnens (och mammans) lycka stod en snäll kille och delade ut fiskdammspåsar på vägen ut. Godiset till mamma och ballongerna till Elias 😉

Comments: 1

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =