Roligaste semesterboendet för familjen!

I Danmark är konceptet feriecenter väldigt vanligt och populärt. Och det förstår jag verkligen också. Ett semesterboende där man har alla möjliga tänkbara roliga aktiviteter för hela familjen på plats. När vi var i Danmark förra veckan så bodde vi andra natten på Lalandia i Rödby på Lolland, ett perfekt ställe för alla i familjen!
DSC03684
Så här mysigt bor man i de fina trähusen på Lalandia i Rödby. 
DSC03685DSC03688
Två fräscha, våningar med stora ytor och dessutom egen uteplats. Sköna sängar, alla faciliteter som diskmaskin, tvättmaskin osv. och dessutom lyxen med egen jacuzzi och bastu.  Om man tar en kort promenad på några minuter kommer man till den här underbara stranden också!
DSC03702
DSC03718DSC03707
På Lalandia finns så mycket grejer att göra så jag önskar att vi kunde ha stannat i flera dagar. Det finns bland annat ett stort lekland med massor av roliga grejer..
DSC03728Det bästa av allt är att dom har tänkt på oss vuxna och placerat ett gäng avslappnande massagestolar mitt i leklandet. Önskar att alla lekställen kunde vara så smarta!
DSC03733DSC03734DSC03745Det finns också ett stort vattenland med helt oslagbar utsikt. Både med en utomhus och inomhusdel. Jag som är en riktig badkruka brukar inte kunna bada i badhus för jag tycker det är på tok för kallt men här inne var vattenlandet byggt som ett växthus med glasväggar och glastak så temperaturen inne var riktigt varm och härlig. Utomhus fanns även en mysig jacuzzi man kunde sitta och sola i. Det fanns också en enligt mig, livsfarlig vattenrutschbana som jag aldrig skulle våga sätta min lilla rumpa i, men säkert hur kul som helst för tonåringarna. Ja Elias och jag hade hur kul som helst här, det syns ju på bilden 🙂
DSC03743
Allra roligast tyckte nog Elias det var när han övertalade mig (var inte alltför svårt med den blicken) att ställa mig på spotten där hela den här tunnan välter ut sin enorma mängd med vatten!
DSC03753
Förutom lekland och vattenland finns så klart både minigolf inomhus (och utomhus!), biograf och bowlingbana inne i Lalandia byggnaden. Perfekt att sätta barnen på en barnbio medans en själv går på en 25 minuters massage 😉
DSC03755
Om man hellre föredrar vinteraktiviteter som skridskor eller slalom så kan man självklart sysselsätta sig med det också. Mitt inne i Lalandia byggnaden. Helt otroligt om du frågar mig!
DSC03751DSC03749
Och nu har jag fortfarande inte nämnt allt man kan göra på Lalandia. Det finns även gym, en lekpark, små butiker och massor av spelmaskiner för barnen. DSC03700
DSC03690DSC03695Elias fyllde ju 5 år när vi var i Danmark så de gulliga danskarna på en av restaurangerna inne på Lalandia hade ställt fram svenska flaggan på vårt bord. Där åt vi en jättegod Italiensk buffé med både mina och Elias favoriter – charkuterier och pizza. Kan du tänka dig nåt bättre ställe än detta för årets alla årstider och väderlekar?!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 7 =