Recension av resevagn Moweo Metro

DSC01851Inför den här sommaren lät Jollyroom oss testa en ny resevagn till den här glada tjejen så nu tänkte jag bjuda er på en recension av Moweo Metro. Recensionen är som vanligt alltid helt ärlig så läs och ta in 🙂
DSC01860Den här vagnen har faktiskt allt jag någonsin har velat ha på en resevagn. Fullt liggläge, extra lång sufflett som skyddar för solen, inkluderande mugghållare, bra förvaring, täckta hjul, lätt i vikten (8 kg) och en justerbar bygel. Att den är lättstyrd på grund av sina svängbara framhjul behöver jag väl inte ens säga, för det har väl alla bra vagnar nu för tiden?
DSC01846DSC01839Sulkyn har som sagt många extra finesser men det jag gillar allra bäst är de täckta hjulen! Det är nåt vi har haft problem med på tidigare resevagnar eftersom vi ofta drar vagnen på sandstränder. Jag har faktiskt inte hittat nåt jag inte gillar med den här. För att sammanfatta den här resevagnen med tre ord smidig, stabil och smart.20140728-213759-77879450.jpg

Comments: 1

  1. vilken fin vagn, kramar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 10 =