Recension av barnvänlig restaurang

Nu är det dags att presentera en till restaurang i mitt egna lilla test av barnvänliga cafeer och restauranger i Stockholm.


Koh Pangan är en välkänd thailändsk restaurang som de flesta känner till och säkert har varit på. Det är ett lite speciellt ställe och det känns som man kliver rätt in i Thailand när man stiger in genom dörren på Skånegatan. Det är väldigt populärt och oftast behöver man boka bord för att få plats eller hänga i baren tills nåt blir ledigt. En söndag kväll var det dock inga problem att klämma in ett bord så vi fick plats. Ni får ursäkta den usla bildkvaliten men hela stället är mörkt och upplysande i färgglada lampor så det var väldigt svårt att få ett ok fotoljus. I den här restaurangen sitter man på träbänkar som inte är de mest sköna för rumpa, rygg eller ben, men allt för att infinna den älta Thai-känslan 🙂 Maten är väldigt god Thaimat och det finns massor att välja mellan. En portion är onormalt stor så beställ inte för mycket! För oss vuxna är det obligatoriskt med en thailändsk Singha till maten. Mm!!

 Självklart finns det en barnmeny eftersom många barnfamiljer kommer hit och upplever den speciella miljön. Normalt sett ska det vara ljud och ljus av regn och åska i restaurangen, vilket barnen tycker är häftigt, men den funktionen måste ha varit trasig när vi var där.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + sex =