Radioapan på Berwaldhallen

I helgen var Elias med sin pappa på supercoola Monster Jam i Friends Arena så jag ville hitta på nåt kul med stackars Ella som aldrig får göra lika roliga grejer som sin storebror. Så jag bokade in oss på föreställningen Radioapan som hon gillar!  
  Föreställningen var på Berwaldhallen där jag har aldrig tidigare satt min fot innan så jag kan ju säga att det inte var riktigt vad jag hade trott. Själva föreställningen gick ut på att en skådespelare (Niklas Riesbeck) berättade en saga (i stort sett utan rekvisita) om ett rymdäventyr och höll i ett litet gossedjur som var Radioapan. Jag hade lite tagit för givet att dom åtminstone hade en människa i full size storlek som hade klätt ut sig till Radioapan eller nåt. Så alla barnen i hela salongen kunde se Radioapan.  

 Sen pausades föreställningen under tillfällen som när ”Radioapan hittar en månsten” och ”Radioapan landar med rymdraketen” osv och symfoniorkestern (som tog upp hela scenen) börjar spela en lång ”trudilutt” och alla barnen i hela salongen satt som vridna korvar. Jag hade nog mer föreställt mig att det skulle vara lite fler gemensamma sånger som barnen kände igen än de två som sjöngs. Stor eloge till otroligt duktiga symfoniorkestern men Nja, säger jag, det här var inget varken för mig eller Ella, men kanske passar det dig? 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 − 4 =