Populär strand på Öland

Eftersom jag härom dagen tipsade er om en av mina bästa stränder på Öland tänkte jag passa på att tipsa om en strand jag inte rekommenderar också.  


 Stranden jag pratar om är Köpingsvik (ligger inne i campingen) och har hur vit och fin strand och botten som helst, så det kan ju tyckas konstigt att jag inte rekommenderar den. Men den här stranden är jättepopulär och det är därför jag inte gillar den. Här ligger man nämligen så gott som på grannen bredvid så jag skulle aldrig få för mig att trycka ner vår lilla familj mitt bland allihopa och tvinga barnen att sitta stilla så de inte skvätta ner grannskapet.  

 Sen finns det ju dock en rolig vattenrutchkana på stranden så jag förstår ju att familjer åker hit ändå.

 Däremot kan jag verkligen rekommendera den mysiga restaurangen som ligger på stranden. Goda sallader och  äkta beach känsla på inredningen.

Comments: 2

  1. Så mkt roligt ni hunnit med! Ella är så fin i solskyddsklänningarna! Kunde inte kommentera i v! Kramar

    • morsanj says:

      Hon älskar dom klänningarna 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 4 =