Nytt ekologiskt märke i Elias garderob

DSC09802Nu när vi är inne på lite tvätt och stryktema här med tanke på tävlingen med dunderstrykjärnet så tänkte jag passa på att tipsa er om ett klädesmärke till kidsen. Nåt som är viktigt för att Elias ska sätta på sig sina kläder är att dom är snygga. Och inte att jag tycker dom är snygga, utan att HAN tycker det. Det ska gärna vara kallingar med dinosaurier på, strumpor med Blixten McQueen och tröjor med roliga tryck på. Eftersom han är barn ska han få vara det också och får ha på sig sånna kläder han gillar och på så sätt blir det så klart mycket enklare att få på honom kläderna också. Ett märke som jag har spanat in här senast är svenska Maxmorra som har massor med roliga tryck på deras plagg. Och ett stort plus i kanten är att dom är ekologiska också!
DSC09785Ziptröjan är ju faktiskt ett perfekt plagg nu på våren eftersom den kan funka lite som en jacka också. Det jag tyckte var lite extra kul med märket Maxmorra var att dom har sina barnvänliga tryck med traktorer och dinosaurier på olika typer av plagg så om man gillar att ens barn har lite mer dressade pikétröjor (som ofta brukar vara enfärgade och strikta) så finns det också med trycken på.
DSC09789

Comments: 2

  1. Malin/Kids Agency says:

    Härligt med kläder som barnen tycker om att ha på sig, Elias är toppenfin! Kram

  2. Wilmer och Juni har en massa kläder från Maxomorra! Så fina kläder och bra kvalitet! 🙂 Jag kan tipsa om deras kalsonger, superbra passform och Wilmer älskar alla olika trycken med bilar och robotar. 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =