Nya torra byxblöjan

Blöjor är nåt jag har fått levt med i över fem år nu. Jag kan säga att jag har testat det mesta inom blöjvärlden i jakten på den bästa blöjan alla kategorier. Elias har fortfarande nattblöja men eftersom han är 5 år är det svårt att hitta en blöja som passar honom och det är ett stort problem jag har haft senaste tiden för varenda blöja vi har testat har läckt igenom så jag har fått tvätta kisslakan varenda morgon. Därför blev jag så klart sjukt ivrig  när jag fick höra att Pampers hade kommit ut med en alldeles ny blöja!

Jag blev inbjuden till ett trevligt brunchevent av Pampers där jag under ledning av Josefin Sundström fick höra om den nya blöjan medans barnen fick leka i ett lekrum med lektjejer. Pampers Baby Dry Pants sägs vara blöjan som man ska ha. Den ska vara torrare än den mest sålda byxblöjan och håller barnet torr i upp 12 timmar. Den har en teknologi som heter Micro pearls som absorberar och bevarar kiss upp till 30 gånger sin egen vikt, OMG säger jag bara! Föreställ er synen! Vi har testat den på både Elias och Ella i varje natt i en vecka nu och den har bara läckt igenom en endaste gång, och då är jag van att våra andra testade blöjor läcker nästan varje natt. Helt otroligt! Nåt jag också gillar extra mycket med den här blöjan är att den känns jättestretchig i resåren och därmed både jätteenkel och töjbar att få på och även skön för barnet att ha på sig.Träningsprofilen Lofsan har även gjort ett rörelseprogram för barn och föräldrar tillsammans med Pampers som hon var där och lärde oss.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 3 =