Och den här supersöta outfiten vill ja ha till min bebistjej!

Nya höstkollektionen för barn & mamma är här!

Ni som läste bloggen i helgen vet att jag fick den stora äran att se Me&i’s höstkollektion innan den släpptes! Så jag var där och klämde och kände och så klart fotade massor 🙂 Och från och med idag är alltså kollektionen äntligen ute till försäljning! Blev extra glad att jag blev inbjuden till just den här smygtitten eftersom Me&i har massor av fina barnkläder till både tjejer och killar och jag gillar verkligen det märket!

Ett perfekt mönster- & färgval som passar både tjejer och killar!
Ett perfekt mönster- & färgval som passar både tjejer och killar!

Elias har massor av kläder från Me&i och det känns som han har kunnat ha dom plaggen extra länge, vilket delvis beror på den smarta lösningen med de lite extra långa ärmarna med muddar som har samma mönster på avigsidan. Många av trycken på deras tröjor är också med bilder både upp och ned så även barnet kan se trycket från sitt håll! Här är några av mina favoriter från höstkollektionen som jag gärna klär både Elias och den kommande bebistjejen i;

Den här tröjan skulle Elias ÄÄÄLSKA!!
Den här tröjan skulle Elias ÄÄÄLSKA!!
Och den här supersöta outfiten vill ja ha till min bebistjej!
Och den här supersöta outfiten vill ja ha till min bebistjej!

I höstkollektionen har Me&i satsat extra stort på vuxenkläder och jag hittade så klart en hel del jag gillade även där 😉 Här är mina favoriter;

Den här supersnygga toppen vill jag ha att amma i! Döljer också magen bra..
Den här supersnygga toppen vill jag ha att amma i! Döljer också magen bra..
Den här var extremt mjuk & mysig!
Den här var extremt mjuk & mysig!

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 3 =