Nedbrytningsbara prisvärda blöjpåsar för ett luktfritt hem!

Nåt jag aldrig går hemifrån utan är hundbajspåsar. Ja dels för att jag har hund, men också för att det är helt suveränt att ha om jag vill slippa förpesta någons hem eller café med en frätande bebisbajsblöja, och för den delen till att lägga Ella’s nerbajsade kläder i också! Så det finns alltid minst en hundbajspåse i min skötväska! MEN. Nu har det kommit ett mycket miljövänligare alternativ som dessutom inte kostar många fler enkronor än en rulle hundbajspåsar! AddBaby‘s blöjpåsar avger endast koldioxid och vatten vid förbränning så dom kan man med gott samvete till och med använda i hemmet och vid den dagliga förbrukningen av bajsblöjor. Ett luktfritt hem vill väl alla ha?! Nu tog jag med en rulle till extremt renliga Dubai istället för mina vanliga hundbajspåsar och dom här ska jag garanterat fortsätta köra med!

20130211-132818.jpg

En glad, nybytt tjej..

Comments: 2

  1. eliins says:

    Hej 🙂
    Jag undrar hur du har fått facebook gilla rutan i din meny? 😉
    Jag har försökt men lyckas inte 🙁 blir bara att koden kommer fram. Tack för svar. kram

    • Hej Elin, så teknisk är jag tyvärr inte så jag har lyckats med det själv.. Jag mailade supporten så fixade dom det åt mig 🙂 Lycka till!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 − 2 =