Mellandagsspa

Märks det att jag är gillar att hänga på spa:n eller 😉 Nu har jag varit iväg med tjejkompisar de senaste gångerna så den här gången åkte jag och pappan iväg på lite två-tid utan barnen.

 Vi bokade in oss på ett Mellandagspaket på designhotellet Kosta Boda Art hotel som ligger mitt i Smålands skogar. Alla hotellrummen var designade av olika konstnärer och hade massa olika glasskulpturer som man så klart också kunde köpa loss. Och kolla in det supercoola handfatet. Love, love, love!!Den populära Glasbaren var vi ju så klart tvungna att dricka några drinkar vid också. Riktigt häftig bar med glasstolar, lite likt isbaren i Stockholm. Om jag hade haft det här stället hade jag pimpat upp den ganska tråkiga restaurangen med lite glasbord också! Stor eloge till maten dock. Verkligen över förväntan!

 Själva spat var tyvärr inte det bästa spat jag varit på, men jag antar att man bygger upp ganska höga krav med tiden.. Jag tyckte det här spat kändes lite mer som ett bättre badhus än ett spa invändigt så det var tur att det fanns en schysst pool ute. Däremot ett perfekt ställe att åka med hela familjen då det var en hel del barn där.

 Självklart coola glaskonstverk i botten av poolen också!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − två =