Låter du ditt barn vara barnmodell?

Lite fredagsdebatt hörrni 🙂 Jag såg nåt program på tv som handlade om barnmodeller. Eller rättare sagt föräldrar som pushade deras småbarn att sminka sig, strutta runt i högklackar och ställa upp i beauty competitions. För mig är det här helt sjukt. Det kan omöjligtvis vara barnen som vill det här. Ja kanske vill dom det till slut för att inte göra sina föräldrar ledsna men dom kan ju inte vilja det för sin egen skull. Men det värsta med det hela är hela det tillgjorda med sminkningarna, vuxenkläderna och det blodiga allvaret med tävlingar liknande Fröken Sverige tävlingar där vuxna är med i. Men nu kommer twisten.. Däremot tycker jag inte alls att det är något fel med att låta ens barn fotograferas som oskyldiga barnmodeller för till exempel någon tidning där de visar upp barnkläder eller liknande. Självklart bara om barnet själv tycker det är ok. Visserligen är det inte heller barnet som själv har valt detta från början men jag tycker ändå inte det är samma sak. Vad tycker du, säger jag emot mig själv nu? Eller hur tycker du?

(null)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × två =