iS Clinical review

Nu har det gått nästan tre månader sedan jag var och gjorde den förtrollande ”röda mattan behandlingen” Fire & Ice och lika lång tid har jag använt iS Clinical produkter hemma så jag tänkte äntligen dela med mig av mina erfarenheter om produkterna.  

 Jag har använt ansiktstvätten Cleansing Complex, ansiktskrämen Reparative moisture emulsion och sen serum. Jag har varit jättenöjd med både den sköna gelansiktstvätten och lätta krämen (som jag både använt på dagen och natten) men det är serumet som gör hela grejen skulle jag vilja säga! Jag har haft både ett ögonserum och ett active serum som både motverkar acne och rynkor. 5-6 droppar varje kväll räcker till hela ansiktet, så ni kan förstå att det räcker länge och verkligen är värt den lilla slant en flaska kostar. 

Ögonserumet C eye serum reducerar både mina ”fina” linjer (30 års strecket passerat) som inte alls är så fina och de mörka ringarna under ögonen (dålig mammsömn). Underverk säger jag! Jag märker verkligen skillnad. Huden runt ögonen är slätare än vad den var för tre månader sedan. iS Clinical’s produkter innehåller höga nivåer av antioxidianter och jobbar på djupet för att få synbara resultat, vilket är precis vad jag gillar. Och ett tecken på att iS clinical produkterna är exklusiva och nåt utöver de vanliga produkterna är att man bara kan köpa dom på vissa skönhetssalonger. Finns tex på Spa by us i Stockholm.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − tretton =