Helgens julgransplundringar

Tänk, våran julgran ser precis ut som när den levererades hem till oss för fyra veckor sen. Den är verkligen jättefin! Men oavsett tycker jag att det får vara nog med jul nu så i helgen åker den och allt annat juligt ut. En tradition jag hade när jag var liten var att vi alltid åkte på Julgransplundring. Ett stort kalas kan man säga, med sång och musik, dans kring granen, fika och fiskdamm. Hur kul som helst för barnen! Tänkte därför ge tips på några olika julgransplundringar i Stockholmstrakten till helgen;
Kungsträdgården
Julgransplundring utomhus med dans kring granen, blåbärssoppa och fiskdamm sön 11 januari kl 14-16

Nordiska museet
Julgransplundring med dans kring granen, tomtejakt och sagostund ni på sön 11 januari kl 15-17 . Ganska dyrt för en hel familj dock eftersom vuxenpriset är 130 kr och barnpriset (2-12 år) 65 kr, men då ingår visserligen bulle, saft och kaffe och en godispåse av tomten.

Lidingö museum
Julgransplundring med långdans, fiskdamm och sagoläsning på sön 11 januari kl 13-15. Pris 50 kr/vuxen. Finns även försäljning av fika och korv.

Spårvägsmuseet
Julgransplundring med dans och lekar på söndag 11 januari kl 14-15:30. Även fiskdamm. Pris 50 kr/vuxen och 25 kr/barn. Barn under 7 år gratis.

IMG_5750.JPG

Comments: 2

  1. Lina says:

    KUL ska ni gå på någon? Kram

    • Inte planerat nåt i alla fall, men det vore mysigt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 2 =