Finn lugnet på Mallorca

På Mallorca är det hur mycket turister som helst. Inte minst svenska sådana. Jag gillar inte alls när man ligger nästintill på varandra på stränderna eller svårt att hitta en bilparkering vid stranden. Men det finns ett ställe på Mallorca som är mycket, mycket lugnare..

Son Serra de Marina ligger på nordöstra Mallorca och eftersom det är vid ett naturreservat får hotell inte byggas där så man hyr antingen ett hus eller lägenhet om man ska semestra där. Det är väldigt lugnt med turister och bilar och det finns bara några få restauranger och en liten affär i orten. Förutom lugnet tror jag många som gillar surfing av alla dess slag, yoga och natur skulle gilla det här stället.


Vi hyrde en lägenhet som hade två balkonger och en underbar havsutsikt att vakna upp till. 


Stranden i Son Serra de Marina var mycket lugnare än alla de andra stränderna vi provade på på Mallorca. Dock väldigt vågigt och strömt när vi var där så det var svårt för barnen att bada.

Åt en väldigt god fisk på den populära restaurangen El Sol


Vi hittade också en supermysig strandbar som var lugn och skön. Så himla härligt att sitta på kvällen och lyssna på vågorna och kolla på alla som surfade.

och dessutom med världens världens vackraste kvällssol!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − femton =