få gratis bebisgrejer!

När man redan har ett barn sen tidigare har man inte riktigt lika mycket tid över under andra graviditeten. Men nu har jag äntligen fått arslet ur vagnen och hämtat ut mina gravidboxar! Ni vet väl att man kan signa upp sig på massor av ställen och få massor av gratis grejer i olika typer av gravidboxar när man väntar smått?? Jag signade upp mig hos Babytobe, Babybox och Kronans Droghandel och fick dom här grejerna;

I boxen från Babytobe som jag hämtade ut hos Apoteksgruppen fick jag bland annat tidningen Föräldrar & Barn, den nya tidningen Pappa, napp från Philips och hudvårdsprodukter..
Den andra boxen hämtade jag ut hos Babyproffsen (men man kan också hämta den hos Barnens Hus) vilket jag även gjorde när jag var gravid förra gången. Den här gången innehöll den lite andra grejer som till exempel blöjor och våtservetter, nappar från Philips AVENT, skallra från Fisher Price och några skedar.
Och den tredje boxen hämtade jag hos Kronans Droghandel efter att ha signat upp mig i deras ”Barnklubben” på deras hemsida. I den boxen var det inte så mycket grejer men det var ändå en tidning från Mama, en pysventil mot gasiga bebismagar, munvatten, hudsalva och tvål.
Superbra grejer att få helt gratis tycker jag!! Sen har jag signat upp mig för Alltförföräldrars gravidpaket också och det är tydligen en tidning med rabattkuponger och erbjudanden som ska komma hem med posten – men allt gratis brukar ju vara gott 😉

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 15 =