Europas största dinosaurieutställning

  Elias är ett stort fan av dinosaurier. Han älskar dom verkligen och vill både se Walking with dinosaurs helst fyra gånger om dagen och att vi ska läsa igenom hela hans tjocka faktabok om dinosaurier varje kväll. Så när vi var i Kalmar var det en självklarhet att besöka det relativt nyöppnade A world of dinosaurs som är Europas största dinosaurieutställning. 

 
 Hela utställningen ligger i ett gigantiskt gammalt hus och det är mest dinosaurieskelett (inte riktiga) man går runt och tittar på.  
 
  Men det finns också en del verklighetsstora plastdinosaurier, vilket är vad Elias tycker är mest spännande. Ännu mer spännande med dom som rörde sig och vrålade också!  


   
När man har gått runt och sett och lärt sig lite mer om dinosaurierna inne finns det också en liten del utomhus med några dinosaurier som rör sig. Eftersom dom står i verklig miljö bland gräs och träd gör det att det ser ännu mer verklighetstroget ut också. Jag tycker absolut det var värt ett besök på den här dinosaurieutställningen även fast det kostade ett gäng hundralappar för familjen att komma in. 

Comments: 2

  1. Åh så kul!!!! O skulle älskat detta?! Kram

    • morsanj says:

      Ja verkligen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + ett =