En liten sneak peek på UV kläder!

UV kläder är ett måste i min resväska. Gärna en uppsättning på flera stycken också så jag har nåt att byta om till när det ena setet är blött! Jag tycker verkligen det är supersmidigt med UV kläder istället för att behöva smörja heeeela barnens kroppar stup i kvarten. Det UV klädesmärke som jag har snöat in mig på på sistone är Solamigos som har ekologiska UV kläder med snygga, coola mönster som barnen gillar. Nu släpper Solamigos sin senaste kollektion för SS 2014 – Space Fantasy där inspirationen till kläderna faktiskt kommer från en dikt ur ett skolprojekt om universum och planeterna och är skapad av Solamigos barnen på bilderna. Tycker det är jättekul att barnen inte ”bara” är modeller utan även själva är med och bidrar till skapandet! Här får ni se en liten sneak peek på mina favoriter ur Space Fantasy kollektionen;
solamigos1©solamigos 2013

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − fjorton =