En annorlunda babyshower

Nu har jag tagit mig till Gran Canaria tillsammans med Lina för ett härligt tjejdygn så innan jag har hunnit få ihop nåt canarias tips till er tänkte jag bjuda på Babyshower tips 🙂

20140316-220419.jpgVem har sagt att en babyshower måste vimla av rosa eller blå ballonger och bestå av söta bakelser och tårtor? Vi firade en gravid vän till mig på en restaurangmiddag istället. Hur bra som helst! Ballongerna och tårtan skippade vi så klart och hade istället förberett med presenter och så klart den obligatoriska..

20140316-220500.jpg
Blöjtårtan 🙂 Jag var ju på Loppi eventet Gravid & Baby där fick jag hjälp av Libero och Blöjtårtan att göra en egen blöjtårta som jag kunde ge till henne på babyshowern.

20140316-220556.jpg

20140316-220246.jpg
I presentväg skippade vi i bebiskläder eftersom hon redan hade ärvt mycket kläder och satsade istället på bebissaker som man kan behöva. Som första gångs förälder är det ju supersvårt att veta vad man behöver så därför samlade vi i hop ett litet kit till henne 🙂 Bra hudvård, bra-att-ha-grejer, amningstillbehör och en bra barnbok är perfekta grejer att ha. Så i vårt paket var det bland annat ett set med hudvård från både Weleda‘s White mallow serie med lugnande malva,  bästa antikolik nappflaskan från Dr Brown, boken Den första läkarboken,  Bio-oil mot bristningar, dreggelscarf från Me&i, en to-go amningskudde från Kurtis Petite och sköna Reliefs pads från Boob som är jättesköna att använda om man skulle råka få mjölkstockning. Ja, jag tror det var en bra blandning av grejer som jag tycker kan vara bra att ha och glad blev hon ju så 🙂

Comments: 1

  1. Lina says:

    Ja, nu e vi hemma igen , tiden gå fot när man har kul, kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + tio =