Ekologisk barnmat på påse

När barnen var små och vi reste utomlands så ville jag gärna ha med mig barnmat till dom. Dels eftersom man inte visste hur utbudet på Langkawi, ön Koh Lipe eller Dubai skulle se ut (jag ville ju inte stoppa i dom vad som helst) men också för att jag ville slippa åka runt på nån tuktuk och leta större mataffärer för att hitta barnmaten. Därför köpte jag alltid på mig 2 x antal semesterdagar med Ella’s kitchens mjuka påsar med ekologisk barnmat. På den tiden fanns inte dom här att köpa vart som helst utan kunde bara beställas på vissa mindre butikers hemsidor, så det blev ganska dyrt. MEN..det jag ska komma till är att Ella’s Kitchen äntligen (!!) har släppt dom här suveräna matklämpåsarna i butiker! Tyvärr 4 år för sent för min del men det är säkert många av er som blir glada.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 5 =