Disney Store i Sverige! 

Som jag tipsade er förut om har nu Disney Store äntligen öppnat sin första butik i Sverige. Självklart i enorma Mall of Scandinavia som slog upp portarna i torsdags. I helgen var vi där och spanade in schabraket! Psst..kika även in på Disney tävlingsinlägget för att se vinnaren 😉 Alltså det var ju heeeelt galet med folk i Mall of Scandinavia. Ja men ni ser ju hur det såg ut på till exempel Disney Store!   

   

  

 Elias hittade så klart massor med grejer han ville ha. Alltså det fanns så mycket leksaker där inne! Big Hero 6, Blixten McQueen, Toy Story, alla superhjältar du kan tänka dig och den nya dinosauriefilmen Den goda dinosaurien som har premiär på juldagen.  

   

  

Och så klart mängder av Frost leksaker men också Doktor McStuffin, andra Disney princesslr och Mimmi. Tur att Ella inte följde med in för hon hade snott med sig varenda Frost pryl hon fick syn på!

 Mitt i Disney Store finns också ett fint princesslott man kan gå igenom.. 

 Och en filmhörna där man kan kolla på nån härlig Disneyfilm medans mamma & pappa väljer ut julklapparna.

  

Comments: 2

  1. Madeleine K M W says:

    Vilken dröm att disney store öppnat i Sverige! Som jag längtar efter att få se det med egna ögon. Hade det varit lite närmre hade jag varit där för länge sedan! men en tur innan jul hoppas jag att vi ska få till, gissar att jag där (om någonstans) kan hitta drömklappar till dottern från FROST<3

    • morsanj says:

      Det tror jag verkligen du kan göra, det fanns en hel avdelning med Frostgrejer där 🙂 Kram Jenny

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 10 =